Τον Απρίλιο του 2019 η Geely παρουσίασε στην έκθεση της Σαγκάη το Preface Concept και σήμερα η κινέζικη εταιρία μας δείχνει την έκδοση παραγωγής του μοντέλου. Αυτό περιγράφεται ως το πρώτο high-end σπορ σεντάν της που φέρει τη νέα σχεδιαστική γλώσσα Expanding Cosmos, γλώσσα που θα την δούμε στα νέα μοντέλα της Geely των επόμενων δύο ετών.

Το Preface βασίζεται στην Compact Modular Architecture (CMA) πλατφόρμα, που έχει εξελιχθεί σε συνεργασία με την Volvo (την οποία έχει αγοράσει) και σχεδιαστικά το μοντέλο διαθέτει αεροδυναμικές ζάντες και λεπτά LED φωτιστικά στοιχεία, αλλά δεν φέρει τις ανάποδα ανοιγόμενες πίσω πόρτες του πρωτοτύπου.

Στο εσωτερικό του συναντάμε ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3″, μεγάλη οθόνη στο κέντρο του ταμπλό, μεγάλη πανοραμική γυάλινη οροφή και εργονομικά καθίσματα.

Το πρωτότυπο ήταν αμιγώς ηλεκτρικό, αλλά η έκδοση παραγωγής του αναμένεται να φοράει έναν 2,0-λιτρο κινητήρα, κάτι που θα το μάθουμε σε λίγους μήνες, όταν και η εταιρία θα ανακοινώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Το Preface θα κυκλοφορήσει αρχικά στην Κίνα και αργότερα σε άλλες αγορές, με την παραγωγή του να γίνεται στο εργοστάσιο στη Hangzhou Bay στη Κίνα.