Άκου τη νέα Toyota Supra να ουρλιάζει με εξάτμιση της Fi

Σχετικά άρθρα

Η Frequency Intelligent (την ξέρεις περισσότερο ως Fi) μας παρουσιάζει το σύστημα εξάτμισης για τη νέα Toyota Supra, την οποία κάνει αρκετά “φωνακλού”. Από το εργοστάσιο, η ένταση του ήχου της εξάτμισης του ιαπωνικού sport μοντέλου φτάνει τα 97,8 dB, αλλά με την αντίστοιχη της ταϊβανέζικης εταιρίας και με κλειστές τις βαλβίδες η ένταση φτάνει τα 119 dB.

Με τις βαλβίδες ανοιχτές, ο 3,0-λιτρος εξακύλινδρος σε σειρά turbo κινητήρας παράγει 131 dB. Η εξάτμιση της Fi αποτελείται από catback valvetronic “καζανάκι”, catless downpipes υψηλής ροής, και διπλές carbon απολήξεις. H εταιρία δεν αναφέρει για αύξηση της ιπποδύναμης, αν και λογικά θα υπάρχει μια μικρή.

Όπως και να έχει, να θυμίσω ο κινητήρας της νέας Supra αποδίδει 340 άλογα και 500 Nm ροπής και συνδυάζεται με ένα 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, με τη κίνηση να στέλνεται στους πίσω τροχούς.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...

Η Toyota ανακαλεί 211.000 Prius

Η Toyota προχωρά στην ανάκληση 211.000 Prius και Prius Prime, παγκοσμίως, παραγωγής 2023 και 2024, επειδή οι πίσω πόρτες ενδέχεται να ανοίξουν απροσδόκητα. Το Prius...