Νέο Nissan Qashqai, Toyota Supra σε SUV και το Audi S3 σε coupe έκδοση [Renderings]

Σχετικά άρθρα

X-Tomi Design, Kolesa και KDesign, δημιούργησαν τις renderings φωτογραφίες των Nissan Qashqai, Toyota Supra SUV και Audi S3 coupe.

Από αυτά μόνο το νέο Qashqai θα περάσει στη παραγωγή και αναμένεται να παρουσιαστεί τον επόμενο μήνα. Δεν θα προσφέρεται με κινητήρες πετρελαίου, μιας και η ιαπωνική εταιρία θέλοντας να μειώσει τις εκπομπές CO2 του, θα το εξοπλίζει με δύο υβριδικά σύνολα.

Πρόκειται για το e-Power της Nissan αλλά και το plug-in υβριδικό σύνολο της Mitsubishi, με την Nissan να εξοπλίζει το νέο Qashqai με περισσότερα συστήματα ασφαλείας και υποβοήθησης οδηγού, ενώ δεν θα αυξήσει τις διαστάσεις του, διατηρώντας το μήκος του στα 4,4 μέτρα.

Το νέο Qashqai δεν θα προσφέρεται ως αμιγώς ηλεκτρικό, αφού η Nissan πρόσφατα παρουσίασε το Ariya. Η νέα γενιά του Qashqai θα βασίζεται στην πλατφόρμα CMF-C/D που χρησιμοποιεί και η τωρινή γενιά, αλλά αυτή θα αναβαθμιστεί, με την Nissan να το εξοπλίζεται και με το σύστημα ημιαυτόνομης οδήγησης ProPilot.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...