Μια Ferrari 488 Pista Spider με μόλις 80 χλμ. πωλείται για €545.200

Σχετικά άρθρα

Πριν ακριβώς δύο καλοκαίρια η Ferrari παρουσίασε την ανοιχτή έκδοση της 488 Pista Spider και η αντιπροσωπεία πολυτελών αυτοκινήτων Hollman International στην Γερμανία έχει στην κατοχή της μια τέτοια, η οποία έχει διανύσει μόλις 80 χλμ.

Για τον λόγο αυτό ζητά €545.200 για να την αποχωριστεί, όταν καινούρια έκανε σχεδόν τα μισά χρήματα. Το αυτοκίνητο είναι το 50στο ανοικτό μοντέλο της Scuderia και συνάμα το δυνατότερο V8 αυτοκίνητό της που κατασκεύασε ποτέ.

Ζυγίζει 100 κιλά περισσότερα από την κλειστή 488 Pista, με το βάρος της να ανέρχεται στα 1.380 κιλά, ενώ μηχανικά φορά τον V8 3,9-λίτρων biturbo κινητήρα απόδοσης 720 ίππων στις 8.000 σ.α.λ με 770 Nm ροπής στις 3.000 σ.α.λ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...