Μία από τις καλύτερες σκηνές των πρώτων “αγνών” ταινιών του Fast and Furious ήταν η -λεγόμενη- “μάχη της αποθήκης” στο 2Fast 2Furious, όπου οι χαρακτήρες Brian O’Conner και Roman Pearce “χάθηκαν” μέσα σε δεκάδες αυτοκίνητα για να αποφύγουν τη σύλληψη τους από την αστυνομία. Όπως θα δεις στο παρακάτω video, η σκηνή, η οποία περιελάμβανε πάνω από 200 αυτοκίνητα και οδηγούς, απαιτούσε πολλούς σχεδιασμούς.

Υπεύθυνος για την διοργάνωση της σκηνής ήταν ο παραγωγός Craig Lieberman, και δημοσίευσε πρόσφατα το video, εξηγώντας το πως γυρίστηκε η σκηνή. Επειδή η ταινία δεν είχε τον προϋπολογισμό για να αγοράσει 200 ​​αυτοκίνητα, αποφάσισε να καλέσει ιδιώτες και να οδηγήσουν τα αυτοκίνητα τους. Για την επιλογή των αυτοκινήτων είχε προηγηθεί μια “οντισιόν” στο Homestead Speedway, όπου εμφανίστηκαν 500 άτομα, το καθένα με το δικό του μοναδικό αυτοκίνητο, με τον Lieberman να επιλέγει 192 αυτοκίνητα για την σκηνή.

Κατά τα γυρίσματα της σκηνής, χρειάστηκαν επίσης περίπου 25 αυτοκίνητα της αστυνομίας, με την παραγωγή να στέκεται τυχερή, καθώς το αστυνομικό τμήμα του Miami σχεδίαζε να πουλήσει ένα σημαντικό μέρος του παλιού στόλου του. Έτσι, οι παραγωγοί αγόρασαν το καθένα για $9.000, δίνοντας συνολικά 216.000 δολάρια (μόνο για τα περιπολικά).

Η σκηνή κράτησε μόνο μερικά λεπτά, αλλά πολλά πράγματα έπρεπε να πάνε τέλεια για να έχουμε το σωστό αποτέλεσμα. Τα φορτηγά που βγήκαν πρώτα από την αποθήκη είχαν προμηθευτεί από την Dodge, ενώ πολλά από τα αυτοκίνητα είχαν χρησιμοποιηθεί στην πρώτη ταινία του Fast and Furious, και τα οδήγησαν κασκαντέρ.