Το τμήμα Q της Aston Martin παρουσιάζει μια one-off δημιουργία που την ονομάζει Victor. Βασίζεται σε μια One-77 και η εμφάνιση του αυτοκινήτου αντλεί έμπνευση από την V8 Vantage των δεκαετιών του 1970 και του 1980.

Τα πίσω φώτα είναι παρόμοια με αυτά της Valkyrie, με την ανάρτηση να διαθέτει τα ίδια ελατήρια και αμορτισέρ που συναντάμε και στη Vulcan. Στο εσωτερικό διακρίνεται το carbon monocoque σασί, με το πάνω μέρος της καμπίνας να διαθέτει κασμίρι, ενώ τα περισσότερα μέρη είναι κατασκευασμένα από carbon, ανοδιωμένο αλουμίνιο και τιτάνιο.

Κίνηση παίρνει από τον ατμοσφαιρικό V12 7,3-λίτρων κινητήρα της One-77, αλλά αυτός έχει βελτιωθεί και από τα 760 άλογα με 750 Nm ροπής, αποδίδει πλέον 847 άλογα και 821 Nm ροπής. Ο κινητήρας συνδυάζεται με 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο της Graziano, καθιστώντας το μοντέλο το ισχυρότερο αυτοκίνητο της Aston Martin που εφοδιάζεται με μηχανικό κιβώτιο.

Η Aston Martin έχει τοποθετήσει δύο ψυγεία για την ψύξη του κιβωτίου και έναν αγωνιστικό συμπλέκτη, με τα φρένα να αποτελούνται από εξαπίστονες δαγκάνες με carbon-κεραμικά φρένα διαμέτρου 380 mm μπροστά και 360 mm πίσω.