Η Genesis συνεχίζει την επιθετική της στρατηγική, ανανεώνοντας πλήρως την γκάμας της, προσθέτοντας παράλληλα νέα μοντέλα. Έτσι, μετά τα νέα G90, GV80 και G80, σήμερα βλέπουμε το facelift του G70. To μοντέλο παρουσιάστηκε πριν ακριβώς τρία χρόνια, και συνέβαλε καθοριστικά στο να διπλασιάσει τις πωλήσεις της η κορεάτικη εταιρία στις Η.Π.Α. το 2019.

Με το facelift του G70, η εμφάνιση του ακολουθεί τη νέα σχεδιαστική ταυτότητα της εταιρίας και εύκολα μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε ως ένα “baby G80”. Το μοντέλο έχει αποκτήσει νέους προφυλακτήρες αλλά και νέα “Quad Lamps” φωτιστικά σώματα, αντίστοιχα με αυτά του G80. Νέα είναι και η γρίλια, που πλαισιώνεται από μεγάλους αεραγωγούς στον προφυλακτήρα.

Περνώντας στο εσωτερικό, εδώ διακρίνουμε νέα διακοσμητικά και τη μεγαλύτερη οθόνη στο κέντρο του ταμπλό, με διαγώνιο 10,25 ίντσες. Αυτή υποστηρίζει over-the-air αναβαθμίσεις, ενώ ενσωματώνει Apple CarPlay, Android Auto και Valet mode. Η Genesis έχει επίσης τοποθετήσει μια ασύρματη βάση φόρτισης οριζόντια, και όχι κάθετα.

Η Genesis δεν ανακοίνωσε τα κινητήρια σύνολα του G70 facelift, αλλά αναμένεται να φορά το νέο 2,5-λίτρων turbo κινητήρα βενζίνης, απόδοσης 290 ίππων με 420 Nm ροπής. Αυτός θα αντικαταστήσει τον 2,0-λιτρο κινητήρα, που αποδίδει 252 άλογα και 353 Nm ροπή, ενώ θα εξοπλίζεται αποκλειστικά με ένα 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, καταργώντας τη χειροκίνητη επιλογή. Ο λόγος αυτής της απόφασης είναι η παντελής απουσία ενδιαφέροντος του αγοραστικού κοινού για το χειροκίνητο, καθώς το τελευταίο αντιπροσωπεύει μόλις το 0,8% των συνολικών πωλήσεων του G70.