Binotto: Ο Mick Schumacher ίσως έρθει στη Formula 1 του χρόνου

Σχετικά άρθρα

Ο επικεφαλής της Ferrari, Mattia Binotto, σε δηλώσεις του από το Mugello αποκάλυψε πως υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες ο Mick Schumacher, ο γιος του Michael Schumacher, να έρθει στην Formula 1 το επόμενο έτος.

Ο Mick Schumacher αγωνίζεται και φέτος στη Formula 2 και το περασμένο Σαββατοκύριακο έκανε την πρώτη του νίκη, κερδίζοντας τον αγώνα στην Monza. Επί του παρόντος βρίσκεται στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος των οδηγών, με τον Binotto να δηλώνει:

Νομίζω ότι ο Mick έχει την πιθανότητα να οδηγήσει στη Formula 1 τον επόμενο χρόνο. Θα πρέπει να είναι προετοιμασμένος για αυτό θα του δώσουμε την δυνατότητα να οδηγήσει ένα μονοθέσιο της Formula 1 στο περιθώριο κάποιου FP1. Δεν μπορώ να ανακοινώσω όμως σήμερα, το πότε θα συμβεί αυτό. Πρέπει πρώτα να κανονίσουμε κάποια πράγματα.

Ο Binotto σχολίασε και την απόδοση του Mick Schumacher στο φετινό πρωτάθλημα της Formula 2 λέγοντας:

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που αποδίδει τόσο καλά στη Formula 2. Πρέπει να παραμείνει αφοσιωμένος στη Formula 2 επειδή αγωνίζεται για το πρωτάθλημα, αλλά νομίζω ότι ο Mick έχει μια καλή πιθανότητα να οδηγήσει στη Formula 1 τον επόμενο χρόνο.

Ο Mick Schumacher είναι μέλος της ακαδημίας νέων οδηγών της Ferrari και οι φήμες τον θέλουν να γίνεται οδηγός είτε της Haas, είτε της Alfa Romeo, δύο ομάδες που προμηθεύονται κινητήρες από την Ferrari.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα