Η γερμανική Janssen Automotive ανέλαβε πρόσφατα το πρόγραμμα συντήρησης της JAPO Motorsport για το Nissan Skyline GT-R (R34). Αυτό σημαίνει ότι η Janssen Automotive μπορεί να μετατρέψει το ιαπωνικό sportcar, χρονολογίας από 1999 έως 2002, στις εκδόσεις JSpec ή JSpec Clubsport. Αυτές είναι διαθέσιμες σε αριστεροτίμονη ή δεξιοτίμονη διάταξη, όντας παράλληλα νόμιμες για χρήση στον δρόμο.

Η μετατροπή ξεκινά με “γδύσιμο” του αμαξώματος, και την αστάρωση του κελύφους, ενώ ο κινητήρας (RB26 και RB28), καθώς και το κιβώτιο (Getrag 233) αναβαθμίζονται με ολοκαίνουργια “σωθικά”, με την απόδοση του συνόλου να ανεβαίνει στα 640 άλογα. Η JSpec έκδοση φοράει το αεροδυναμικό πακέτο του Skyline GT-R Nismo Z-Tune (R34), ενώ η καμπίνα ντύνεται με Alcantara. Ακόμα, τοποθετούνται φρένα της Brembo και ανάρτηση της Ohlins.

Η απόδοση της JSpec Clubsport έκδοσης είναι 790 άλογα, ενώ φορά πλήρως ρυθμιζόμενη ανάρτηση της TTX, roll cage, κλπ. Το κόστος της μετατροπής για την JSpec έκδοση ανέρχεται σε €219.000 και για την Clubsport έκδοση αγγίζει τα €239.000.