Οδηγός Tesla Model S κοιμόταν με ενεργοποιημένο το Autopilot, κινούμενος με 150 χλμ/ώρα

Σχετικά άρθρα

Η αστυνομία στην Αλμπέρτα του Καναδά έλαβε αναφορές πως ο οδηγός ενός Tesla Model S, κοιμόταν, με το αυτοκίνητο να κινείται στον αυτοκινητόδρομο 2, κοντά στη πόλη Πονόκα, με ταχύτητες μεγαλύτερες των 140 χλμ/ώρα.

Όπως αποδείχτηκε, τόσο ο 20χρονος οδηγός, όσο και ο συνοδηγός, κοιμόταν μέσα στο αυτοκίνητο, με τον οδηγό να έχει ενεργοποιήσει το Autopilot και τη μέγιστη ταχύτητα στα 150 χλμ/ώρα.

Το όριο ταχύτητας στο συγκεκριμένο τμήμα του δρόμου είναι τα 110 χλμ/ώρα, με έναν αστυνομικό να καταφέρνει να ξυπνήσει τον 20χρονο και να τον σταματά. Ο οδηγός κατηγορείται για υπερβολική ταχύτητα, για επικίνδυνη οδήγηση ενώ έχασε το δίπλωμά τους για 1 ημέρα. Πλέον περιμένει την δίκη του, με το δικαστήριο να αποφασίζει την ποινή, με τον οδηγό να ενδέχεται να χάσει το δίπλωμά του για έναν χρόνο, ενώ αντιμετωπίζει και ποινή φυλάκισης έως και πέντε ετών.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Tesla ζητά από τους μετόχους της να δώσουν 56 δισ. δολάρια στον Elon Musk

Η Tesla θα ζητήσει από τους μετόχους της να ψηφίσουν ξανά για το ίδιο πακέτο αποζημίωσης ύψους 56 δισεκατομμυρίων δολαρίων για τον διευθύνοντα σύμβουλο...