Το νέο Volkswagen Golf GTI TCR σε δοκιμές στο Nurburgring

Σχετικά άρθρα

Η Volkswagen συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης του νέου Golf GTI TCR στη πίστα του Nurburgring. Το μοντέλο θα τοποθετηθεί πάνω από τα Golf GTI, Golf GTD και Golf GTEκαι θα έχει ένα ελαφρώς επανασχεδιασμένο εμπρός προφυλακτήρα, με ενσωματωμένο splitter, ενώ ο πίσω ενσωματώνει έναν μεγάλο διαχύτη. Ακόμα, η “πιστάδικη” έκδοση διαθέτει μια μεγάλη αεροτομή οροφής, και διάτρητους δίσκους σε κάθε άκρο.

Μηχανικά, το Golf GTI TCR θα κινείται από τον γνωστό 2.0-λιτρο turbo κινητήρα, με την απόδοση του να λέγεται ότι θα “σκαρφαλώσει” στα 300 άλογα, όταν το “απλό” Golf GTI αποδίδει 245 άλογα.

Η κίνηση μεταφέρεται στον εμπρός άξονα, μέσω του 7-τάχυτο διπλοσύμπλεκτου κιβωτίου, ενώ υπάρχει μια πιθανότητα να εφοδιάζεται και με ένα 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Volkswagen ID.Code Concept

Η Volkswagen στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το ID.Code Concept, ένα νέο πρωτότυπο SUV που μας δείχνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που θα έχουν...

H Kia κάνει δοκιμές του Tasman στην Αμερική

Πριν περίπου δύο εβδομάδες, η Kia ανακοίνωσε το όνομα του πολυαναμενόμενου pickup που ετοιμάζει, το οποίο θα λέγεται Tasman. Αυτό είναι το πρώτο pickup στην...