Αυτές είναι οι νέες BMW M3 και M4

Σχετικά άρθρα

Αύριο η BMW θα παρουσιάσει τις νέες M3 και M4 αλλά ήδη διέρρευσαν ορισμένες επίσημες φωτογραφίες τους. Η M3 είναι βαμμένη στο πράσινο Isle of Man Green χρώμα, με την M4 να είναι βαμμένη στο κίτρινο Sao Paolo Yellow χρώμα.

Και τα δύο διαθέτουν τη μεγάλη γρίλια της BMW που είδαμε στη νέα Σειρά 4, έχουν καπό με εισαγωγές αέρα, διαφορετικά LED πίσω φωτιστικά σώματα και παίρνουν κίνηση από τον S58 3,0-λιτρο twin-turbo εξακύλινδρο κινητήρα με σφυρηλατημένο στροφαλοφόρο άξονα, ενώ σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες αναβαθμίσεις, έχει βελτιωμένο όριο περιστροφής σε σχέση με τον S55, μιας και ο νέος κινητήρας μπορεί να στροφάρει έως τις 7.200 σ.α.λ.

Ο κινητήρας είναι διαθέσιμος σε δύο εκδόσεις με 480 και 510 άλογα με έως 650 Nm ροπής, με την πρώτη να συνδυάζεται αποκλειστικά με 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων και να είναι πισωκίνητη.

Η έκδοση με τα 510 άλογα προσφέρεται τόσο ως πισωκίνητη, όσο και ως τετρακίνητη και συνδυάζεται αποκλειστικά με το 8-τάχυτο αυτόματο M8HP75 κιβώτιο ταχυτήτων της ZF.

Τα 0-100 χλμ/ώρα αναμένεται να τα κάνουν σε λιγότερο από 4 δευτερόλεπτα, με το xDrive σύστημα τετρακίνησης να είναι μια τροποποιημένη έκδοση αυτού της M5, διαθέτοντας Drift mode, που επιτρέπει το μοντέλο να γίνεται πισωκίνητο.

Τα αυτοκίνητα φορούν ζάντες 19″ μπροστά και 20″ πίσω με ελαστικά Michelin Pilot Sport 4S διαστάσεων 275/35 μπροστά και 285/30 πίσω.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

BMW M2 CSL από την Alpha-N Performance

Η Alpha-N Performance πρόλαβε την BMW και παρουσίασε την CSL έκδοση της νέας γενιάς της M2. Στιλιστικά η εταιρία τοποθετεί στην Μ2 νέο bodykit...

Αυτό είναι το BMW Vision Neue Klasse X Concept

Αυτό είναι το Vision Neue Klasse X Concept, το νέο πρωτότυπο της BMW που θα παρουσιαστεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες και μας δείχνουν το...

Η Manhart βελτιώνει τις BMW X5 M και X6 M

Η Manhart ετοίμασε bodykits για τις ανανεωμένες BMW X5 M και X6 M. Αυτά είναι κατασκευασμένα από ανθρακονήματα και αποτελούνται από νέους προφυλακτήρες, πλαϊνές...
Autoblog.gr