Με την Infiniti να ανακοινώσει πως τα παγκόσμια αποκαλυπτήρια του QX55 θα γίνουν στις 12 Νοεμβρίου, το Kolesa ετοίμασε αυτές τις renderings φωτογραφίες που δείχνουν το πως θα μοιάζει η coupe έκδοση του QX50. Το αυτοκίνητο διαθέτει κεκλιμένη οροφή, με την ιαπωνική εταιρία να αναφέρει ότι αυτή θα αντλεί έμπνευση από το πρώτης γενιάς FX. Στο τελείωμα της θα υπάρχει μια αεροτομή, όπως αποκαλύπτει η teaser φωτογραφία, που έδωσε σήμερα η premium ιαπωνική εταιρία.

Κύριος αντίπαλος του QX55 θα είναι η BMW X4 και τα υπόλοιπα μοντέλα της συγκεκριμένης κατηγορίας, και μηχανικά θα εξοπλίζεται με τους ίδιους κινητήρες που συναντάμε στο QX50, όπου ανάμεσά τους υπάρχει και ο turbo τετρακύλινδρος κινητήρας 2,0-λίτρων με μεταβλητή τεχνολογία συμπίεσης, απόδοσης 270 ίππων και 380 Nm ροπής.

Τα αποκαλυπτήρια του μοντέλου είχε προγραμματιστεί για τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους, αυτό όμως δεν έγινε εξαιτίας της πανδημίας του νέου κορωνοϊού και στην επιχειρησιακή αποτελεσματικότητα της εταιρίας.

Η παραγωγή του μοντέλο στο εργοστάσιο της εταιρίας στην πόλη Aguascalientes του Μεξικού ήταν να ξεκινήσει τον Ιούνιο, αλλά τελικά -αν όλα πάνε βάσει προγραμματισμού- το πρώτο αυτοκίνητο θα βγει από την γραμμή παραγωγής τον ερχόμενο Νοέμβριο.