Ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος AMJ-Fahrzeugdesign ασχολήθηκε με το pre-facelift Kia Stinger και μας παρουσιάζει το αισθητικό πακέτο που ετοίμασε, το οποίο ονομάζει StingAir. Αυτό -σύμφωνα με την εταιρία- βελτιώνει την αεροδυναμική του κορεάτικου αυτοκινήτου, καθώς αποτελείται από εμπρός splitter, πλαϊνές ποδιές, νέο διαχύτη και πίσω αεροτομή, η οποία έχει εισαχθεί από την Κορέα, όπως και τα νέα πίσω φωτιστικά σώματα.

Ακόμα, το Stinger διαθέτει αερανάρτηση της Bilstein Performance, με τον οδηγό να μπορεί να ελέγξει μέσα από το αυτοκίνητο την απόσταση από το έδαφος. Συνεχίζοντας, το αυτοκίνητο πατάει σε 20άρες ζάντες της Tomason, με ελαστικά διαστάσεων 225/30 εμπρός και 255/30 πίσω.

Τέλος, το αυτοκίνητο έχει ντυθεί με αυτοκόλλητο βινυλίου από την Singcom, που εκτός από το στιλιστικό κομμάτι, προσφέρει και προστασία από τα πετραδάκια του δρόμου. Μηχανικά, δεν υπάρχουν αλλαγές, και κάτω από το καπό υπάρχει ο 2,2-λίτρων πετρελαιοκινητήρας, απόδοσης 200 ίππων και 440 Nm ροπής. Για το 0-100 χλμ/ώρα χρειάζεται 8,5 δευτ., με την τελική να αγγίζει τα 225 χλμ/ώρα.