Ξύλο σε αγώνα καρτ

Σχετικά άρθρα

Στον αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος καρτ της FIA, που διεξήχθη στην πίστα South Garda Karting Circuit στο Λονάτο της Ιταλίας, ο 23χρονος Ιταλός Luca Corberi, βρέθηκε εκτός εαυτού μετά από επαφή που είχε με αποτέλεσμα να βρεθεί εκτός αγώνα.

Ο Corberi προσπάθησε να χτυπήσει με τον προφυλακτήρα του καρτ του τον Paolo Ippolito. Δεν το κατάφερε και στη συνέχεια, όταν ο αγώνας ολοκληρώθηκε πήγε στα πιτ όπου έσπρωξε με βία τον Ippolito, με αποτέλεσμα να προκληθεί πανικός, με τον πατέρα του Corberi να παίρνει μέρος και αυτός στο περιστατικό, ορμώντας πάνω στον Ippolito.

Να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη πίστα ανήκει στην οικογένεια του Corberi, με τον Luca να αναλαμβάνει πρόσφατα τη διαχείρισή της από τον πατέρα του.

https://www.youtube.com/watch?v=01lBCTBS8Lc

Η ιταλική ομοσπονδία έχει ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό και πλέον θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως δεν θα επιτραπεί ξανά στον Corberi να συμμετάσχει σε αγώνες, ενώ δύσκολα να διεξαχθεί ξανά αγώνας της FIA στη συγκεκριμένη πίστα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

H Subaru ανανεώνει το αγωνιστικό BRZ Cup Car Basic

Από το 2013 η Subaru διαθέτει στη γκάμα της αποκλειστικά στην αγορά της Ιαπωνίας μια έκδοση του BRZ έτοιμη για χρήση εντός πίστας, όταν...

H Hyundai παρουσιάζει το αγωνιστικό Ioniq 5 eN1 Cup

Τέσσερις μήνες μετά την προεπισκόπηση η Hyundai αποκάλυψε το Ioniq 5 eN1 Cup, με το μοναδικό αυτό ηλεκτρικό αγωνιστικό αυτοκίνητο να βασίζεται στο Ioniq...