Νέα δουλειά για τον Michael Masi

Σχετικά άρθρα

Οι αποφάσεις του Michael Masi στο τελευταίο GP του 2021 είχαν ως αποτέλεσμα να χάσει τη θέση του διευθυντή αγώνων της Formula 1, ενώ λίγο μετά αποχώρησε και από τη FIA, με τον Αυστραλός να δηλώνει τότε ότι αποφάσισε να αποχωρήσει από την FIA, επιστρέφοντας στην πατρίδα του, ώστε να είναι κοντά στην οικογένειά του και να αναζητήσει νέες προκλήσεις στην καριέρα του.

Τον Σεπτέμβριο ο Αυστραλός ανέλαβε τον ρόλο του προέδρου της επιτροπής της σειράς αγώνων Supercars στην Αυστραλία, μια σειρά στην οποία είχε εργαστεί πριν εργαστεί στην F1.

Από την 1η Ιανουαρίου του 2023 ο Masi θα γίνει διευθυντής στο διοικητικό συμβούλιο του Karting Australia.

Η εμπειρία του Michael στον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Αυστραλία και σε παγκόσμιο επίπεδο, είναι εξαιρετική, και είμαστε χαρούμενοι που αποφάσισε να αποδεχτεί την πρόσκληση να γίνει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου,

δήλωσε ο Πρόεδρος του Karting Australia, Kevin Davis.

Ο Masi ανέλαβε το ρόλο του διευθυντή αγώνων της Formula 1 το 2019, αμέσως μετά τον ξαφνικό θάνατο του Charlie Whiting, χωρίς ωστόσο να καταφέρνει να τον αντικαταστήσει επάξια.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η AlphaTauri γίνεται επίσημος συνεργάτης ένδυσης της FIA

Η FIA ανακοίνωσε σήμερα την έναρξη τριετούς συνεργασίας με την AlphaTauri, με την τελευταία να γίνεται ο πρώτος επίσημος συνεργάτης ένδυσης της παγκόσμιας ομοσπονδίας...