Τα γυρίζει η Τουρκία και δεν επιτρέπει θεατές στο GP

Σχετικά άρθρα

Λίγες ημέρες πριν ξεκινήσουν οι πωλήσεις των εισιτηρίων, οι διοργανωτές του Τούρκικου Grand Prix είχανδηλώσει ότι ο αγώνας στο Istanbul Park θα μπορούσε να προσελκύσει 100.000 θεατές. Αυτό φάνηκε να γίνεται πραγματικότητα, καθώς μέσα σε μόλις έξι ώρες από την στιγμή που ξεκίνησαν οι πωλήσεις των εισιτηρίων, οι διοργανωτές πούλησαν 40.000 εισιτήρια.

Σημαντικό ρόλο για αυτό έπαιξε ότι ο αγώνας επιστρέφει στο καλεντάρι της Formula 1 μετά το 2011, καθώς επίσης και ότι το πολύ φθηνό εισιτήριο της γενικής εισόδου για τον αγώνα ήταν μόλις 30 τουρκικές λίρες (€3,4) ανά ημέρα ή 90 τουρκικές λίρες (€10,2) για το τριήμερο.

Ωστόσο, εν μέσω αυξανόμενων ανησυχιών στην Ευρώπη σχετικά με τα αυξανόμενα κρούσματα από το νέο κορωνοϊό, ο διοικητής της Κωνσταντινούπολης αποφάσισε ότι τελικά οι πύλες της πίστας θα παραμείνουν κλειστές και δεν θα επιτραπεί η είσοδος στο κοινό.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί το τριήμερο 13-15 Νοεμβρίου και σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, η Τουρκία έχει -μέχρι σήμερα- 324.443 κρούσματα και 8.441 θανάτους, που ευθύνονται στην Covid-19.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...