Οι ιδιοκτήτες των Ford Mustang Mach-E θα έχουν δωρεάν 5ετή πρόσβαση σε 155.000 φορτιστές στην Ευρώπη

Σχετικά άρθρα

Όπως ανακοίνωσε η Ford, όσοι αγοράσουν το Mustang Mach-E στην Ευρώπη έως και το 2021 θα αποκτήσουν και δωρεάν πρόσβαση σε 155.000 φορτιστές για πέντε χρόνια στο δίκτυο FordPass Charging Network, αλλά και έναν χρόνο δωρεάν πρόσβαση στο δίκτυο ταχυφορτιστών της Ionity, που σήμερα διαθέτει 270 σταθμούς, ενώ μέχρι το τέλος του 2021 ο αριθμός τους θα ανέβει στους 400.

Τα Ford Connected Wallbox θα βρίσκεται σε διάφορα σημεία σε Γερμανία, Ελβετία, Αυστρία, Ιταλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Νορβηγία, Σουηδία, Ολλανδία, Βέλγιο, Λουξεμβούργο, Ισπανία, Πορτογαλία και Γαλλία.

Ο φορτιστής Connected Wallbox της Ford προσφέρεται σε δύο εκδόσεις με 7,4 kW και 11 kW, με τον πρώτο να φορτίζει την μπαταρία του Mustang Mach-E από το 10% στο 80% μέσα σε 8-10 ώρες, αναλόγως της χωρητικότητας της μπαταρίας, ενώ η έκδοση των 11 kW χρειάζεται αντίστοιχα 6-7 ώρες.

Οι ταχυφορτιστές της Ionity έχουν μέγιστη ισχύ φόρτισης 150 kW, με το Mustang Mach-E με τη μεγάλη μπαταρία και πίσω κίνηση να αποκτά 119 χλμ αυτονομίας για κάθε 10 λεπτά φόρτισης με τους συγκεκριμένους φορτιστές.

Στο βασικό εξοπλισμό του Mustang Mach-E θα περιλαμβάνονται δύο καλώδια φόρτισης, συμβατά με όλες τις παρεχόμενες λύσεις φόρτισης σε οποιαδήποτε περιοχή.

Το καλώδιο FordPublic Charge Cable είναι συμβατό με το κοινό πρότυπο φόρτισης που ισχύει στην Ευρώπη. Πρόκειται για μία λύση που επιτρέπει στους πελάτες να συνδέονται σε φορτιστές εναλλασσόμενου ρεύματος (AC) όσο βρίσκονται στη δουλειά ή να φορτίζουν τις μπαταρίες τους ενώ ψωνίζουν ή παρακολουθούν μία κινηματογραφική ταινία στην πόλη. Έχοντας μήκος 6 μέτρων, το καλώδιο φτάνει εύκολα σε οποιοδήποτε σημείο φόρτισης.

Το άλλο καλώδιο που περιλαμβάνεται στο βασικό εξοπλισμό είναι ένα Universal Home Charge Cord μήκους 6,7 μέτρων, που προορίζεται για στάνταρ οικιακές και μπλε βιομηχανικές πρίζες 32 A για υψηλότερη ταχύτητα φόρτισης ακόμα και χωρίς το Ford Connected Wallbox. Επίσης, θα παρέχονται κατάλληλοι αντάπτορες για την εγχώρια αγορά του πελάτη, ενώ θα διατίθενται και πρόσθετοι για ταξίδια στο εξωτερικό.

Οι ιδιοκτήτες μπορούν να παρακολουθούν και να ελέγχουν από απόσταση το Ford Connected Wallbox μέσω του smartphone τους και της εφαρμογής FordPass.

Ειδικότερα, μπορούν να ενημερώνονται για την τρέχουσα κατάσταση φόρτισης, την ενέργεια που έχει χρησιμοποιηθεί, αλλά και να παρέχουν πρόσβαση στο φορτιστή σε μέλη της οικογένειας ή φίλους.

Οι επιτοίχιοι φορτιστές είναι αδιάβροχοι ώστε να εγκαθίστανται σε εξωτερικό χώρο, και ενσωματώνουν καλώδιο μήκους 7,5 μέτρων.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ford: Η Mustang έγινε 60 ετών και teasάρει την RTR

Την περασμένη Τετάρτη η Ford γιόρτασε τα 60α γενέθλια της Mustang και στο περιθώριο μιας εκδήλωσης που έγινε στο Charlotte της Βόρειας Καρολίνας, η...

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...

Η Mustang Mach-E ηλεκτρίζει το stage της Ford στο Golden Hall

Γιορτάζοντας και στην Ελλάδα την επέτειο των 60 χρόνων Ford Mustang, του πιο εμβληματικού σπορ μοντέλου της παγκόσμιας σκηνής, η αμιγώς ηλεκτρική Ford Mustang...