Με 600+ άλογα η υβριδική McLaren

Σχετικά άρθρα

Το νέο υβριδικό μοντέλο που ετοιμάζει η McLaren θα φορά έναν V6 plug-in υβριδικό κινητήρα ο οποίος θα αποδίδει περισσότερα από 600 άλογα και 600 Nm ροπής. Το μοντέλο έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορεί κάποια στιγμή εντός του πρώτου εξαμήνου του 2021 και θα αντικαταστήσει την 570S.

To νέο supercar θα τοποθετηθεί ανάμεσα στο GT και στην 720S, με τον νέο υβριδικό ολοκαίνουργιο V6 βενζινοκινητήρα να έχει όριο περιστροφής τις 8.000 σ.α.λ, με το αυτοκίνητο να μπορεί να κινηθεί μόνο με τον ηλεκτροκινητήρα του για περίπου 30 χλμ.

Θα βασίζεται στο νέο carbon Monocell πλαίσιο, το οποίο η εταιρία ονομάζει MCLA (McLaren Carbon Lightweight Architecture), που αναπτύχθηκε και κατασκευάστηκε in-house από την εταιρία στο McLaren Composites Technology Center (MCTC) στο Σέφιλντ του Ηνωμένου Βασιλείου.

Σύμφωνα με τον CEO της McLaren, Mike Flewitt, η πρόθεση της εταιρείας είναι να λανσάρει υβριδικά μοντέλα που ζυγίζουν σχεδόν το ίδιο με τα τρέχοντα μοντέλα, τονίζοντας:

Τα υβριδικά μοντέλα μας θα είναι 30 με 40 κιλά (πιο βαριά) από τα μη υβριδικά. Όταν σκέφτεσαι ότι το υβριδικό σύστημα της P1 ήταν 140 κιλά, κάναμε τεράστιο προσπάθεια για να διαχειριστούμε το βάρος.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα