Η Cadillac συνεχίζει το teasing των Blackwing εκδόσεων των CT4-V και CT5-V, κάνοντας μας γνωστό ότι τα μοντέλα θα φορούν ζάντες μαγνησίου. Η αμερικάνικη εταιρία δεν έδωσε πολλές πληροφορίες για αυτές, αλλά σημείωσε ότι το σχέδιο των σφυρήλατων ζαντών μαγνησίου αντλεί έμπνευση από το αγωνιστικό DPi-V.R και θα είναι προαιρετικά διαθέσιμες στα επερχόμενα μοντέλα.

Η Cadillac συνέχισε λέγοντας ότι αυτές θα μειώνουν το μη αναρτημένο βάρος, θα βελτιώνουν τα χαρακτηριστικά οδήγησης και χειρισμού, όπως επίσης τη συνολική οδηγική εμπειρία. Εκτός από τα -προφανή- οφέλη τους, μέσω της teaser φωτογραφίας βλέπουμε ότι οι ζάντες θα είναι σε απόχρωση “μπρούτζου” και θα φέρουν το λογότυπο “Mg”, το σύμβολο του περιοδικού πίνακα που υποδηλώνει το στοιχείο του μαγνησίου.

Τα CT4-V Blackwing και CT5-V Blackwing θα προσφέρονται με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, με τα δύο μοντέλα να αντιπροσωπεύουν το καλύτερο που μπορεί να προσφέρει η εταιρία, όσον αφορά τις επιδόσεις και την ευχαρίστηση του οδηγού. Ακόμα, τα δυο Blackwing μοντέλα θα διαθέτουν αλλαγές στο πλαίσιο και προηγμένη τεχνολογία στα συστήματα ελέγχου και των κινητήρων τους.

Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο τι κινητήρα θα έχουν κάτω από το καπό τους τα μοντέλα, με τις φήμες να θέλουν το CT5-V Blackwing να αποδίδει 650 άλογα και 880 Nm ροπή από έναν κομπρεσοράτο 6.2-λίτρων V8 κινητήρα, ενώ -μεταξύ άλλων- θα φέρουν και carbon καθίσματα.