Η Bowler βελτιώνει το παλιό Land Rover Defender

Σχετικά άρθρα

Η Jaguar Land Rover εξαγόρασε την Bowler στα τέλη του 2019 και τώρα η εταιρία προσφέρει ένα πακέτο βελτίωσης για τη προηγούμενη γενιά του Defender. Το ονομάζει CSP 575 και το βαφτίζει ως τον πνευματικό διάδοχο του Land Rover Defender Works V8.

Το αυτοκίνητο διαθέτει αεριζόμενο καπό που κρύβει από κάτω του τον V8 κομπρεσοράτο 5,0-λίτρων κινητήρα απόδοσης 575 ίππων. Επίσης έχει πρόσθετα στοιχεία στα φτερά, νέες ζάντες και ανάρτηση που αυξάνει την απόσταση από το έδαφος.

Το αυτοκίνητο μπορεί να κινηθεί νόμιμα σε δημόσιους δρόμους, μπορεί να μεταφέρει έως και 4 επιβάτες στο εσωτερικό του και η παραγωγή του θα περιοριστεί σε λίγες μονάδες, με την κάθε μια να ξεκινά περίπου από τις 200.000 λίρες Αγγλίας (222.330 ευρώ).

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...