Το Volkswagen ID.4 αποκτά X και Crozz εκδόσεις στη Κίνα

Σχετικά άρθρα

Η Volkswagen λάνσαρε το ID.4 στη Κίνα και το προσφέρει σε δύο εκδόσεις, την ID.4 Crozz που είναι το ίδιο αυτοκίνητο που είναι διαθέσιμο και στον υπόλοιπο κόσμο και την ID.4 X που έχει διαφορετικά φωτιστικά σώματα και άλλους προφυλακτήρες.

Το ID.4 X είναι κατά 2 εκατοστά πιο μακρύ και 1,1 εκατοστά πιο ψηλό από τo ID.4 Crozz, ενώ μικρές αλλαγές ανάμεσα στα μοντέλα συναντάμε και στη κεντρική κονσόλα στο εσωτερικό.

Και τα δύο παίρνουν κίνηση από έναν ηλεκτροκινητήρα, στον πίσω άξονα, απόδοσης 204 ίππων με 310 Nm ροπής, που χαρίζουν επιτάχυνση 0-100 χλμ/ώρα σε 8,5 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 160 χλμ/ώρα (ηλεκτρονικά περιορισμένη). Διαθέσιμη και η τετρακίνητη έκδοση με δύο ηλεκτροκινητήρες απόδοσης 306 ίππων.

Το ID.4 X κατασκευάζεται από την κοινοπραξία SAIC-VW και το ID.4 Crozz από την κοινοπραξία FAW-VW, με τις πωλήσεις τους στη Κίνα να έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν από την άνοιξη του 2021.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...

Ξεκίνησε η παραγωγή του VW Golf facelift

Στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου, η Volkswagen παρουσίασε την ανανεωμένη εκδοχή της 8ης γενιάς του Golf, με το μοντέλο να μπαίνει στην παραγωγή την...