Μετά τις GR Sport εκδόσεις για τα Corolla και Corolla Sedan, η Toyota παρουσιάζει σήμερα την GR Sport έκδοση για το C-HR, η διαθεσιμότητα της οποίας θα ξεκινήσει από τις αρχές του επόμενου χρόνου.

Η GR Sport σειρά των μοντέλων της Toyota, είναι μια αντίστοιχη έκδοση με τα R-Line, GT-Line και ST-Line των VW, Kia και Ford. Έτσι δεν υπάρχουν μηχανικές αναβαθμίσεις, αλλά μόνο στιλιστικές, με το αυτοκίνητο να αποκτά νέα γρίλια, πλαϊνά skirts, νέους προφυλακτήρες και διαχύτη.

Επίσης υπάρχουν νέες ζάντες 19 ιντσών με ελαστικά Continental Premium Contact 6, διαστάσεων 225/45, όπου η Toyota αναφέρει αυξάνουν τα επίπεδα πρόσφυσης του μπροστινού άξονα και την ακαμψία του αυτοκινήτου στις στροφές, με αποτέλεσμα βελτιωμένη στον κατακόρυφο άξονα (yaw) και λιγότερη υποστροφή, στις ίδιες δυνάμες G. Τα νέα ελαστικά είναι ελαφρύτερα από τα αντίστοιχα των 18 ιντσών, αλλά προσφέρουν την ίδια αντίσταση κύλισης και παρόμοιες εκπομπές CO2 του οχήματος.

Υπάρχουν LED φωτιστικά σώματα στον βασικό εξοπλισμό, φιμέ παράθυρα, προβολείς ομίχλης, διακριτική αεροτομή, σπορ καθίσματα, δερμάτινες επενδύσεις, μαύρες/κόκκινες λεπτομέρειες και ηχοσύστημα της JBL. Η έκδοση είναι διαθέσιμη σε 9 μοναδικές διχρωμίες, και ένα νέο χρώμα, το Dynamic Grey με μαύρη οροφή.