Η Toyota στην έκθεση της Γενεύης θα παρουσιάσει τόσο την Corolla GR Sport, όσο και την Corolla Trek.

Η GR Sport σειρά των μοντέλων της Toyota, είναι μια αντίστοιχη έκδοση με τα R-Line, GT-Line και ST-Line των VW, Kia και Ford. Έτσι δεν υπάρχουν μηχανικές αναβαθμίσεις, αλλά μόνο στιλιστικές, με το αυτοκίνητο να αποκτά νέα γρίλια, πλαϊνά skirts, νέους προφυλακτήρες και διαχύτη.

Επίσης υπάρχουν ζάντες 18″, LED φωτιστικά σώματα στον βασικό εξοπλισμό, φιμέ παράθυρα, προβολείς ομίχλης, δίχρωμο χρωματισμό, σπορ καθίσματα, δερμάτινες επενδύσεις και μαύρες/κόκκινες λεπτομέρειες. Οι πωλήσεις της Corolla GR Sport θα ξεκινήσουν στην Ευρώπη από τον επόμενο Ιανουάριο.

Η Corolla Trek θα προσφέρεται αποκλειστικά στην Touring Sports έκδοση. Είναι μια ειδική έκδοση που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την εταιρία ποδηλάτων Trek και διαθέτει ανάρτηση που αυξάνει την απόσταση από το έδαφος κατά 20 χιλιοστά, διαθέτει ασημί λεπτομέρειες στους προφυλακτήρες, LED φωτιστικά σώματα, ζάντες 17″, φιμέ παράθυρα και προβολείς ομίχλης. Στο εσωτερικό συναντάμε δίχρωμες υφασμάτινες επενδύσεις, ξύλινα διακοσμητικά και σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με οθόνη αφής 7″.

Οι πωλήσεις της Corolla Trek θα ξεκινήσουν στην Ευρώπη από τον ερχόμενο Αύγουστο.