Ένα Monster Truck με οκτώ τεράστια λάστιχα επιπλέει και κάνει βόλτα στον Κόλπο του Μεξικού

Σχετικά άρθρα

Ο YouTuber WhistlinDiesel και ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου Monster Truck έχει τοποθετήσει οκτώ τεράστια ελαστικά στο “pickup” του ικανά να δημιουργήσουν αρκετή άνωση, ώστε το θηρίο να επιπλέει στο νερό, ενώ ο σχεδιασμός των ελαστικών λειτουργεί ως μικρά κουπιά. Έτσι, ο ιδιοκτήτης του εκτενώς βελτιωμένου Chevrolet Silverado 2500 ξεκίνησε από την Ιντιάνα και πήγε στην Φλόριντα για να το βάλει στην θάλασσα.

Εκεί, στην “γλύστρα” των σκαφών αντικαταστάθηκαν τα ελαστικά δρόμου με τα οκτώ ελαστικά για monster truck, και στη συνέχεια το pickup μπήκε στον Κόλπο του Μεξικού, για ένα παρθενικό ταξίδι στον ωκεανό.

Η όλη περιπέτεια δεν ξεκίνησε πολύ καλά, ενώ στο σημείο έφτασε και ο τοπικός σερίφης για να ελέγξει την κατάσταση, με τον ιδιοκτήτη να παίρνει πρόστιμο 70 δολαρίων λόγω προβλήματος με την εγγραφή του Monstermax ως σκάφους.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υποχώρησαν κατά 5,2% οι πωλήσεις νέων αυτοκινήτων στην Ευρώπη τον Μάρτιο

Μειωμένες κατά 5,2% ήταν οι πωλήσεις νέων επιβατικών αυτοκινήτων στην ΕΕ τον Μάρτιο. Συγκεκριμένα πουλήθηκαν 1.031.875 νέα αυτοκίνητα έναντι 1.089.017 τον Μάρτιο του 2022,...