Επίσημο: Ferrari 488 GT Modificata

Σχετικά άρθρα

Η Ferrari παρουσίασε σήμερα την 488 GT Modificata, ένα αγωνιστικό που φέρει όλες τις τελευταίες εξελίξεις της ιταλικής εταιρίας, οι οποίες εξελίχθηκαν πάνω στις 488 GT3 και 488 GTE. Το αγωνιστικό θα μπορεί να λάβει μέρος μόνο κατά τη διάρκεια των track days και των εκδηλώσεις του Ferrari Club Competizioni GT, καθώς δεν υπακούει σε κανονισμούς της FIA.

Η 488 GT Modificata διαθέτει βελτιωμένη αεροδυναμική και μεταξύ άλλων συναντάμε νέο μπροστινό προφυλακτήρα, νέο splitter, νέα πλαϊνά skirts, νέα αεροτομή και νέο διαχύτη. Ο κινητήρας αποδίδει 700 άλογα, όντας πιο ισχυρός από αυτόν των GT3 και GTE εκδόσεων.

Η κίνηση μεταφέρεται -φυσικά- στον πίσω άξονα, με το κιβώτιο να διαθέτει νέες σχέσεις μετάδοσης και μαζί με τον συμπλέκτη από ανθρακονήματα, συμβάλλουν στην καλύτερη διαχείριση της αυξημένης ισχύος και ροπής.

To αναβαθμισμένο αεροδυναμικό αμάξωμα παράγει μεγαλύτερα ποσά κάθετης δύναμης, με την Ferrari να αναφέρει ότι στα 230 χλμ/ώρα αυτή ανέρχεται σε 1.000 κιλά. Το μεταξόνιο έχει αυξηθεί, με αποτέλεσμα πλέον τα ελαστικά να φθείρονται λιγότερο, με το βάρος του νέου αγωνιστικού να έχει μειωθεί. Βελτιωμένα είναι όλα τα ηλεκτρονικά συστήματα του αυτοκινήτου, συμπεριλαμβανομένου του συστήματος ελέγχου πρόσφυσης και του ABS.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μια Ferrari 488 Pista κατέληξε σε ποτάμι της Ελβετίας

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 3:30 μ.μ. την περασμένη Τρίτη στην περιοχή Garstattlast της Ελβετίας και σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, η ασημί Ferrari 488...

Ferrari: Επιμένει στον ατμοσφαιρικό V12 κινητήρα

Η Ferrari δεν έχει στο μυαλό της να τοποθετήσει turbo στον V12 κινητήρας της και αυτός θα εξακολουθεί να είναι ατμοσφαιρικός. Το 12Cilindri που...