Οι σχεδιαστές του Nissan Z Proto μας εξηγούν το σχεδιασμό του

Σχετικά άρθρα

Το Σεπτέμβριο η Nissan παρουσίασε το Z Proto, το πρωτότυπο που μας δείχνει το πως θα μοιάζει το επόμενο Z μοντέλο, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα ονομάζεται 400Z. Σήμερα, η ιαπωνική εταιρία έδωσε ένα video στο οποίο πρωταγωνιστούν οι Satoru Tai και Alfonso Albaisa, κύριοι σχεδιαστές του project, να μας εξηγούν τη συνολική ιδέα πίσω από το Z Proto. Σύμφωνα με τους σχεδιαστές, το αυτοκίνητο φέρει το μινιμαλιστικό σχέδιο των προκατόχων του, και το μεταφράζει σε μια κουπέ σιλουέτα για την επόμενη δεκαετία.

Σχεδιαστικά, το Z Proto διαθέτει αρκετά ρετρό στοιχεία, με τους LED προβολείς να θυμίζουν αυτούς του JDM 240ZG της δεκαετίας του 1970. Η ορθογώνια μάσκα θυμίζει αυτήν του 370Z, με τους σχεδιαστές να δημιουργούν μια οροφή που θυμίζει αυτή των κλασσικών Z μοντέλων. Η Nissan περιγράφει το Z Proto ως το πρώτο μοντέρνο σπορ αυτοκίνητο που αποτίει φόρο τιμής στα 50 χρόνια της Z κληρονομιάς.

Διάβασε ακόμα

Δες κάθε λεπτομέρεια του Nissan Z Proto

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Nissan μειώνει τις εκτιμήσεις κερδών της

Η Nissan μείωσε κατά 14,5% τις εκτιμήσεις για τα ετήσια λειτουργικά της κέρδη της, επικαλούμενη χαμηλότερες από τις αναμενόμενες πωλήσεις αυτοκινήτων λόγω "γήρανσης" των...