Θυμάσαι τα αυτοκίνητα στο video clip του επικού κομματιού Still D.R.E., των Dr. Dre και Snoop Dogg, όπου η μόδα τότε στην αμερικάνικη σκηνή των αυτοκινήτων ήταν να τοποθετούν αεραναρτήσεις στα αυτοκίνητα, ώστε να τα κάνουν να χοροπηδάνε ή κάτι τεράστιες ζάντες με ελαστικά “φλοίδα”;

Ε, λοιπόν -κρίνοντας από το παρακάτω video-αυτά τα αυτοκίνητα εξακολουθούν να συγκινούν τους Αμερικάνους και έχουν ονομασία, λέγονται “donk”. Ναι, αν αμέσως σου ήρθε στο μυαλό η αγγλική λέξη donkey (γαϊδούρι), από εκεί προέρχεται η ονομασία τους, για τους προφανείς λόγους.

Πριν από λίγο καιρό ο Ken Block είχε την ιδέα ότι αφού οι παίκτες του βιντεοπαιχνιδιού Forza Horizon 4 χρησιμοποιούν το Hoonicorn στους εικονικούς αγώνες drag και τους κερδίζουν, γιατί να μην δούμε τις δυνατότητες της πολύ τροποποιημένης Mustang του Αμερικάνου και στην πραγματική ζωή; Και έτσι “γεννήθηκε” η σειρά των videos Hoonicorn Vs the World, όπου στο πρώτο είδαμε το Hoonicorn V2 να “διαλύει” την McLaren Senna στο 400άρι, και στο δεύτερο να τα βάζει με ένα Trophy Truck 950 ίππων.

Στο τρίτο video σειρά παίρνει ένα Donk, ήτοι ένα Chevrolet Caprice του 1971, όπου κάτω από το καπό υπάρχει κινητήρας από Corvette Z06, απόδοσης 1.500 ίππων.