Το Genesis GV70 αποκτά τεχνολογία δακτυλικών αποτυπωμάτων και ανίχνευσης αναπνοής βρεφών

Σχετικά άρθρα

Η Genesis έκανε γνωστό πως το GV70 αποκτά σύστημα δακτυλικών αποτυπωμάτων, αλλά και ένα σύστημα που εντοπίζει ακόμη και την αναπνοή βρεφών. Ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων βρίσκεται κάτω από το κουμπί Start/Stop και διευκολύνει τις ηλεκτρονικές πληρωμές μέσω του Genesis CarPay χωρίς να χρειάζεται να εισάγει ο οδηγός τον εξαψήφιο κωδικό πρόσβασης. Το Genesis CarPay επιτρέπει στον οδηγό να πληρώνει για καύσιμα και για στάθμευση μέσω του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Το συγκεκριμένο σύστημα λειτουργεί και κατά τη διάρκεια του Valet mode και έτσι προσωπικές πληροφορίες, όπως η διεύθυνση του σπιτιού, ο τηλεφωνικός κατάλογος κτλ, δεν εμφανίζονται στην οθόνη του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Τέλος, ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων μπορεί να ενεργοποιήσει και τις προκαθορισμένες ρυθμίσεις του κάθε οδηγού, όπως η θέση οδήγησης, οι ρυθμίσεις του κλιματισμού κτλ.

Το δεύτερο σύστημα είναι ένα σύστημα ανίχνευσης και ειδοποίησης του οδηγού για να μην ξεχάσει στα πίσω καθίσματα το παιδί του, ή το κατοικίδιο ζώο του. Φέρει έναν αισθητήρα ραντάρ, ο οποίος είναι τοποθετημένος στην οροφή και έχει τόσο μεγάλη ακρίβεια που μπορεί όχι μόνο να ανιχνεύει την κίνηση ενός ποδιού ή ενός χεριού, αλλά και τις λεπτές κινήσεις του στήθους ενός βρέφους λόγω αναπνοής, ακόμη και αν το μωρό είναι καλυμμένο με κουβέρτα.

Η Genesis τονίζει πως ο αισθητήρας ραντάρ μπορεί να διαπεράσει ρούχα, κουβέρτες, καθίσματα αυτοκινήτου, κιβώτια μεταφοράς κατοικίδιων και άλλα μη μεταλλικά υλικά για να ανιχνεύσει την κίνηση, ενώ παράλληλα έχει μεγαλύτερο εύρος ανίχνευσης σε σύγκριση με έναν αισθητήρα υπερήχων, ενώ μπορεί ακόμη και να ανιχνεύσει εάν υπάρχει σκύλος στον χώρο του πορτ-μπαγκάζ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα