Το Connaught Type-D GT ήταν ένα project ενός πρώην μηχανικού της Jaguar, ο οποίος ξεκίνησε την δική του εταιρία στις αρχές της δεκαετία τους 2020. Στόχος του ήταν να αναπτύξει ένα V10 υβριδικό σπορ μοντέλο, αλλά τελικά η εταιρία δεν μπόρεσε να αντέξει οικονομικά και χρεωκόπησε το 2004, προτού καταφέρει να περάσει το μοντέλο της στη παραγωγή.

Ωστόσο η εταιρία είχε καταφέρει να δημιουργήσει ορισμένα πρωτότυπα Connaught Type-D GT που παίρνουν κίνηση από έναν κομπρεσοράτο 2.000 κ.εκ V10 κινητήρα απόδοσης 303 ίππων με 371 Nm ροπής. Ο κινητήρας συνεργάζεται με 5-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων και βρίσκεται που είναι τοποθετημένο στο πίσω μέρος.

Η εταιρία ήθελε να συνδυάσει τον V10 κινητήρα της με έναν ηλεκτροκινητήρα προκειμένου να αυξηθούν οι επιδόσεις του, αλλά να μειωθεί παράλληλα η κατανάλωση βενζίνης και οι εκπομπές ρύπων.

Η Connaught δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει την ανάπτυξη του Type-D GT, αλλά πρόσφατα, η Bevan Davidson International, μια εταιρεία μηχανικών με έδρα την Ουαλία, αγόρασε τα περιουσιακά στοιχεία της Connaught και έχει ως σκοπό να βγάλει στο Type-D GT στη παραγωγή.