Η Nissan teasάρει το ανανεωμένο Armada, που μοιάζει με το Patrol

Σχετικά άρθρα

Στα τέλη του περασμένου Μαΐου η Nissan ανακοίνωσε το σχέδιο αναδιάρθρωση της, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει 12 νέα μοντέλα μέσα στους επόμενους 18 μήνες και έτσι έδωσε ένα teaser video αυτών. Ανάμεσα τους είναι το νέο Armada, και σήμερα η ιαπωνική εταιρία έδωσε μια teaser φωτογραφία του ανανεωμένου μοντέλου, που κυκλοφορεί στην αγορά της Αμερικής.

Το Armada είναι ένα μεγάλο 7θέσιο SUV που τοποθετείται στην κορυφή της οικογένειας των SUV της Nissan, καθώς το μήκος του αγγίζει τα 5,3 μέτρα. Η δεύτερη γενιά του μοντέλου βασίζεται στο Patrol και παρουσιάστηκε τον Αύγουστο του 2016, με την εταιρία να ανακοινώνει ότι στις 8 Δεκεμβρίου θα δούμε την ανανεωμένη έκδοση του, η οποία θα φέρει αρκετές αλλαγές σε σχέση με το τρέχον μοντέλο, με τη Nissan να δίνει σήμερα ένα νέο teaser video. Αυτό αποκαλύπτει ότι η εμφάνιση του μοντέλου θα φέρει πολλά κοινά σημεία με τη τελευταία γενιά του Patrol.

Στο εμπρός μέρος κυριαρχεί μια μεγάλη χρωμιώμενη μάσκα, που πλαισιώνεται με τα χαρακτηριστικά full-LED φωτιστικά σώματα. Κάτω από αυτά και σε κάθε πλευρά, βρίσκονται κάθετοι αεραγωγοί, με τον προφυλακτήρα να έχει επιθετική σχεδίαση. Στο πίσω μέρος, οι αλλαγές είναι μικρότερες και περιορίζονται στα νέα φωτιστικά σώματα, στο νέο προφυλακτήρα και στα περισσότερα χρωμιωμένα στοιχεία.

Στο εσωτερικό αναμένεται να υπάρχουν δύο μεγάλες οθόνες στην κεντρική κονσόλα. Η πάνω θα είναι για το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, που υποστηρίζει Apple CarPlay και Android Auto, ενώ η κάτω για τον κλιματισμό και άλλες λειτουργίες του αυτοκινήτου. Στο κεντρικό τούνελ διακρίνεται ο λεβιές του αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων, ενώ υπάρχουν και δύο περιστροφικοί διακόπτες.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Την Δευτέρα 29 Απριλίου η παρουσίαση των ανανεωμένων Cupra Formentor και Leon

Τις ανανεωμένες εκδόσεις των Formentor και Leon θα παρουσιάσει Cupra την Δευτέρα 29 Απριλίου, με τα αυτοκίνητα να υιοθετούν τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της...

Η Nissan μειώνει τις εκτιμήσεις κερδών της

Η Nissan μείωσε κατά 14,5% τις εκτιμήσεις για τα ετήσια λειτουργικά της κέρδη της, επικαλούμενη χαμηλότερες από τις αναμενόμενες πωλήσεις αυτοκινήτων λόγω "γήρανσης" των...