Ο Toto Wolff σε δηλώσεις του έκανε γνωστό πως ο George Russell θα οδηγήσει το μονοθέσιο του Lewis Hamilton και στο τελευταίο GP της σεζόν, σε αυτό του Άμπου Ντάμπι, μιας και ο Lewis Hamilton δεν θα έχει ολοκληρώσει την 14ημερη καραντίνα.

Ο επικεφαλής της Mercedes ρωτήθηκε και για το κατά πόσο η απόδοση του Russell στους δύο τελευταίους αγώνες της σεζόν, θα μπορούσαν να επηρεάσουν την Mercedes, με τον Βρετανό να παίρνει την θέση του Valtteri Bottas στην Mercedes, με το συμβόλαιο του Φινλανδού να λήγει στα τέλη του 2021.

Ο Wolff ξεκαθάρισε πως η ομάδα στηρίζει τον Bottas και πως δεν θα κρίνει την απόδοση του Russell μόνο σε δύο αγώνες. Όπως είπε:

Αν ο George τα πάει καλά, είναι μια ένδειξη πως μια μέρα θα βρίσκεται σε ένα καλό μονοθέσιο που θα του επιτρέπει να μάχεται για νίκες και παγκόσμια πρωταθλήματα.

Δεν θα βιαστούμε να αποφασίσουμε για τους πιλότους του 2022. Γνωρίζουμε πως για το 2021 θα έχουμε τον Lewis και τον Valtteri. Το ποιοι πιλότοι θα βρίσκονται στην ομάδα το 2022 εξαρτάται από το πως θα πάει η σεζόν μας το 2021 και δεν θα εξαρτηθεί από την απόδοση του George στο οβάλ του Μπαχρέιν και στο τελευταίο GP της σεζόν στο Αμπού Ντάμπι.

Έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη και πίστη στο Valtteri, όπως είχαμε πάντα. Αυτή είναι η θέση μας.