Η Nissan παρουσίασε το ανανεωμένο Armada στην Αμερικη

Σχετικά άρθρα

Εκτός από το ανανεωμένο Kicks, η Nissan Αμερικής παρουσίασε σήμερα και το νέο Armada. Το τελευταίο είναι είναι ένα μεγάλο 7θέσιο SUV που τοποθετείται στην κορυφή της οικογένειας των SUV της Nissan, καθώς το μήκος του αγγίζει τα 5,3 μέτρα.

Η δεύτερη γενιά του μοντέλου βασίζεται στο Patrol και παρουσιάστηκε τον Αύγουστο του 2016, με την εταιρία να το ανανεώνει τόσο εξωτερικά, όσο και εσωτερικά.

Η εμφάνιση του μοντέλου φέρει πολλά κοινά σημεία με τη τελευταία γενιά του Patrol, καθώς και τα δύο μοντέλα βασίζονται στην ίδια πλατφόρμα. Στο εμπρός μέρος του ανανεωμένου Armada κυριαρχεί μια μεγάλη χρωμιώμενη μάσκα, που πλαισιώνεται με τα χαρακτηριστικά full-LED φωτιστικά σώματα.

Κάτω από αυτά και σε κάθε πλευρά, βρίσκονται κάθετοι αεραγωγοί, με τον προφυλακτήρα να έχει επιθετική σχεδίαση. Στο πίσω μέρος, οι αλλαγές είναι μικρότερες και περιορίζονται στα νέα φωτιστικά σώματα, στο νέο προφυλακτήρα και στα περισσότερα χρωμιωμένα στοιχεία.

Περνώντας στο εσωτερικό, αυτό δεν έχει καμία σχέση με το Patrol και κυρίαρχο ρόλο στην κεντρική κονσόλα παίζει η μεγάλη οθόνη, 12.3 ιντσών που βρίσκεται στην κορυφή της. Υποστηρίζει Apple CarPlay και Android Auto, ενώ στο κεντρικό τούνελ διακρίνεται ο λεβιές του αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων, ενώ υπάρχουν και δύο περιστροφικοί διακόπτες.

Μηχανικά, το Armada εφοδιάζεται με ένα κινητήριο σύνολο. Πρόκειται για τον 5,6-λίτρων ατμοσφαιρικό V8 κινητήρα απόδοσης 400 ίππων με 560 Nm ροπής, που συνδυάζεται με ένα 7-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, που αναλαμβάνει να στείλει την κίνηση σε όλους τους τροχούς, με την ικανότητα ρυμούλκησης να αγγίζει τα 3.855 κιλά.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

To νέο Nissan Leaf θα είναι SUV, το 2025 στην αγορά

Μετά από δύο γενιές ως hatchback, η Nissan ετοιμάζει το νέο Leaf που θα έχει SUV χαρακτηριστικά και θα διαθέτει τους ηλεκτροκινητήρες και τις...

Ανάκληση για 11.928 Nissan Ariya

Η Nissan ανακαλεί 11.928 Ariya που κατασκευάστηκαν μεταξύ 9 Μαρτίου 2022 και 5 Απριλίου 2023, επειδή είναι πιθανό να υπάρχει ελάττωμα στο λογισμικό του...

Στο σφυρί ένα ολοκαίνουριο Nissan GT-R50 by Italdesign

Η Nissan και η Italdesign ήθελαν τον Μάρτιο του 2020, στο περιθώριο της έκθεσης της Γενεύης, να παρουσιάσουν το πρώτο GT-R50 By Italdesign παραγωγής,...