Αυτό είναι το νέο Mitsubishi Outlander

Σχετικά άρθρα

Πλησιάζει η στιγμή που η Mitsubishi θα παρουσιάσει τη νέα, τέταρτη γενιά του Outlander μιας και όπως δείχνουν οι συγκεκριμένες φωτογραφίες, το νέο ιαπωνικό SUV είναι έτοιμο.

Οι διαστάσεις του θα μεγαλώσουν και σχεδιαστικά, το νέο Outlander αντλεί στοιχεία από το Engelberg Tourer concept που είδαμε στην έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο του 2019, έχοντας λεπτά LED φωτιστικά σώματα και μεγάλη Dynamic Shield μάσκα.

Ανάμεσα στους προσφερόμενους κινητήρες θα συναντάμε τον 2,4-λίτρων κινητήρα βενζίνης που θα συνδυάζεται με δύο ηλεκτροκινητήρες, οι οποίοι θα αντλούν ενέργεια από μια μπαταρία 20 kWh, προσφέροντας ηλεκτρική αυτονομία 70 χλμ και συνολική αυτονομία 700 χλμ.

Το μοντέλο βασίζεται πάνω σε μια πλατφόρμα της Συμμαχίας Renault-Nissan-Mitsubishi και η λογική λέει πως πρόκειται για την ίδια CMF-C/D πλατφόρμα που συναντάμε στο νέο Nissan X-Trail.

ΠηγήAllcarnews

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...