Μετά τα carbon καθίσματα και τις ζάντες μαγνησίου για τα CT4 και CT5 Blackwing, η Cadillac teasάρει ένα ακόμα χαρακτηριστικό των δύο μοντέλων, η παρουσίαση των οποίων αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Η αμερικάνικη εταιρία έδωσε μια φωτογραφία που μας δείχνει το λεβιέ του 6τάχυτου χειροκίνητου κιβωτίου που θα φέρουν τα CT4 και CT5 Blackwing, ο οποίος είναι κατασκευασμένος σε 3D εκτυπωτή.

Εκτός από τον λεβιέ των ταχυτήτων, προϊόντα 3D εκτυπωτών θα είναι και οι αεραγωγοί του συστήματος κλιματισμού, καθώς και ένας βραχίονας της καλωδίωσης. Αυτό σηματοδοτεί την πρώτη φορά που τέτοια μέρη θα τοποθετηθούν σε μια Cadillac, αλλά και σε οποιοδήποτε όχημα της General Motors.

Τα CT4-V Blackwing και CT5-V Blackwing θα αντιπροσωπεύουν το καλύτερο που μπορεί να προσφέρει η εταιρία, όσον αφορά τις επιδόσεις και την ευχαρίστηση του οδηγού. Ακόμα, τα δυο Blackwing μοντέλα θα διαθέτουν αλλαγές στο πλαίσιο και προηγμένη τεχνολογία στα συστήματα ελέγχου και των κινητήρων τους.

Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο τι κινητήρα θα έχουν κάτω από το καπό τους τα μοντέλα, με τις φήμες να θέλουν το CT5-V Blackwing να αποδίδει 650 άλογα και 880 Nm ροπή από έναν κομπρεσοράτο 6.2-λίτρων V8 κινητήρα.