Αν δεν έχεις δει τα προηγούμενα έξι επεισόδια της σειράς των videos του καναλιού Hoonigan του Ken Block, ο 53χρονος Αμερικάνος είχε πριν από λίγο καιρό την ιδέα ότι αφού οι παίκτες του βιντεοπαιχνιδιού Forza Horizon 4 χρησιμοποιούν το Hoonicorn στους εικονικούς αγώνες drag και τους κερδίζουν, γιατί να μην δούμε τις δυνατότητες της πολύ τροποποιημένης Mustang του Αμερικάνου και στην πραγματική ζωή; Και έτσι “γεννήθηκε” η σειρά των videos Hoonicorn Vs the World.

Παρότι το Ford Mustang Hoonicorn σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να το χαρακτηρίσεις dragster δημιουργία, έχει αποδείξει ότι είναι εξαιρετικά ικανό στο 400άρι, με την τεράστια δύναμη του και την τετρακίνηση να του χαρίζουν απανωτές “νίκες”.

Στο νέο video βλέπουμε το Hoonicorn V2 να στήνεται στην ευθεία δίπλα από ένα πραγματικό dragster αυτοκίνητο. Αυτό ανήκει στον Chris P της Aint Skeerd Racing και είναι ένα Chevrolet Nova SS του 1966. H απόδοση του αγγίζει τα 1.100 άλογα, και φοράει μεγάλα αγωνιστικά slick ελαστικά. Είναι, όμως, ικανό να κερδίσει το Hoonicorn του Ken Block;