Ferrari: Ο στόχος είναι να έχουμε τον Mick Schumacher ως οδηγό το 2023

Σχετικά άρθρα

Ο Mick Schumacher είναι πλέον οδηγός της Haas, αλλά ο Mattia Binotto της Ferrari έχει μεγάλα όνειρα για τον γιο του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1 Michael Schumacher, αφού όπως είπε, στόχος τους είναι να γίνει οδηγός της Ferrari το 2023.

O Mick Schumacher στέφθηκε φέτος πρωταθλητής στην Formula 2 και ο Binotto είπε για το τι πιστεύει για το νεαρό Γερμανό:

Νομίζω πως θα είναι πολύ δύσκολο γι’αυτόν στην αρχή στην Formula 1. Αν κοιτάξει κανείς την προηγούμενη εμπειρία του τόσο στην Formula 2 όσο και στην Formula 3, θα δει πως ο Mick συνήθως αποδίδει καλύτερα στη δεύτερη σεζόν και όχι στη πρώτη.

Νομίζω ότι ο Mick μαθαίνει πολλά την πρώτη σεζόν και γίνεται πολύ δυνατός στο δεύτερο μισό της δεύτερης σεζόν. Γι ‘αυτό πιστεύω ότι δύο σεζόν με την ομάδα της Haaas θα είναι σημαντικές για τον ίδιο. Αναμένω πως στη δεύτερη σεζόν να έχει πρόοδο σε σύγκριση με την πρώτη.

Η ακαδημία οδηγών της Ferrari δεν δημιουργήθηκε για να τροφοδοτεί με πιλότους της ομάδες της Formula 1, αλλά για να δημιουργήσει τον επόμενο οδηγό της Ferrari. Σήμερα είναι πολύ νωρίς να αποφασίσουμε, αλλά υπάρχουν οι προϋπόθεσες να δούμε τον Mick στα κόκκινα το 2023.

Το συμβόλαιο του Charles Leclerc με την Scuderia ολοκληρώνεται στο τέλος του 2024, ενώ αυτό του Carlos Sainz στα τέλη του 2022.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα