Κατά βάση η Mansory παρουσιάζει αρκετά εκκεντρικά -στα όρια της κακογουστιάς- πακέτα αναβάθμισης αρκετών πολυτελών και γρήγορων μοντέλων, εταιριών όπως οι Aston Martin, Audi, BMW, Bentley, Bugatti, Ferrari, Maserati, Lamborghini, Lotus Cars, Rolls-Royce και Tesla. Ωστόσο, η γερμανική εταιρία του Ιρανού Kourosh Mansory ασχολείται και με διάφορα άλλα, όπως γυαλιά ηλίου, βραχιόλια, πορτοφόλια κ.λπ.

Πρόσφατα, η Mansory μας έδειξε την πρόταση της για ένα χλοοκοπτικό, θέλοντας προφανώς να διευρύνει το πελατολόγιο της. Το ονομάζει Mansory X BSTN GT XI, και -σύμφωνα με την εταιρία- η σχεδίασή του είναι εμπνευσμένη από τα Air Jordan XI, ένα από τα πιο διάσημα αθλητικά παπούτσια του κόσμου, και προφανώς έχει πάρει την άδεια από τον GOAT του μπάσκετ για τη χρήση του σήματος των Air Jordan, ώστε να το τοποθετήσει στο πίσω μέρος του χλοοκοπτικού.

Για την κατασκευή του χλοοκοπτικού, η Mansory συνεργάστηκε με την BSTN, μια γερμανική εταιρεία κατασκευής premium αθλητικού ρουχισμού, με το λογότυπο της να βρίσκεται στα λάστιχα. Επιπλέον, μερικά μέρη του αμαξώματος είναι από carbon, ενώ πάνω από τα LED φωτιστικά σώματα υπάρχει μια μεγάλη εισαγωγή αέρα. Εκτός αυτών, διακρίνεται το carbon bucket κάθισμα για τον οδηγό/χειριστή και μια αεροτομή πάνω από το δοχείο συλλογής.

Δυστυχώς (;), για όσους ενδιαφέρονται, το χλοοκοπτικό είναι one-off δημιουργία για λογαριασμό κάποιου πελάτη της Mansory.