Δες το πρώτο πλύσιμο ενός Buick Grand National με μόλις 90 χλμ. μετά από 34 χρόνια

Σχετικά άρθρα

Το Buick Grand National είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα καλύτερα αυτοκίνητα που έφτιαξε η General Motors τη δεκαετία του ’80. Παρότι δεν είναι εξαιρετικά σπάνιο, εκτός αν μιλάμε για το GNX, το αμερικάνικο muscle car είναι ένα εξαιρετικά επιθυμητό αυτοκίνητο -τουλάχιστον για τον Αμερικάνους- με πολύ άγρια εμφάνιση και φυσικά έναν V6 κάτω από το καπό.

Όπως είναι λογικό, καθώς περνούν τα χρόνια, η εύρεση ενός σε άψογη μορφή γίνεται πιο δύσκολη, αλλά αυτό το συγκεκριμένο αυτοκίνητο αποτελεί εξαίρεση.

Είναι του 1986 και το οδόμετρο γράφει μόλις 56 μίλια (90 χιλιόμετρα), κάτι που το καθιστά ένα εντυπωσιακό barnfind. Ο πρώτος ιδιοκτήτης του το οδήγησε -άγνωστο γιατί- μόνο λίγες ημέρες μετά την παραλαβή του ως καινούριο, πριν το κλειδώσει σε ένα γκαράζ, όπου καθόταν για σχεδόν 34 χρόνια. Δυστυχώς, ο ιδιοκτήτης πέθανε πριν από λίγα χρόνια και παρόλο που η σύζυγός του αρχικά σκόπευε να βγάλει το αυτοκίνητο πάλι στο δρόμο, αυτό δεν συνέβη ποτέ.

Ο detailer Larry Kosilla, της Ammo NYC, είχε την ευκαιρία να πλύνει και να επαναφέρει το αυτοκίνητο σε εκθεσιακή κατάσταση, εντός και εκτός. Ακόμα, καθάρισε και τον χώρο του κινητήρα, εκεί όπου βρίσκεται ένας 3,8 λίτρων turbo V6 κινητήρας, απόδοσης 245 ίππων και 481 Nm ροπής.

Μετά το detailing του, ο νέος ιδιοκτήτης έχει αποφασίσει να πουλήσει το Buick Grand National, και παρότι δεν αναφέρεται τιμή, μια γρήγορη αναζήτηση στο διαδίκτυο δείχνει ότι παρόμοια σε εξαιρετική κατάσταση αυτοκίνητα ξεπερνούν τα 40.000 δολάρια, ενώ με εξαιρετικά λίγα χλμ., όπως αυτό, έχουν πουληθεί έως 105.000 δολάρια.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...