Η Haas δεν θα απολύσει τον Mazepin

Σχετικά άρθρα

Στις 9 του μηνός ο Nikita Mazepin, ο νέος οδηγός της Haas έγινε είδηση λόγω ενός απεχθές video που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram, στο οποίο τον έδειχνε να κάθεται στο κάθισμα του συνοδηγού ενός αυτοκινήτου και να αγγίζει το στήθος μιας γυναίκας που καθόταν στο πίσω κάθισμα, με την τελευταία να προσπαθεί να απομακρύνει το χέρι του Ρώσου οδηγού.

Τότε, η Haas καταδίκασε την πράξη του Mazepin ανακοινώνοντας πως θα αντιμετωπίσει εσωτερικά το θέμα. Η ομάδα θέλοντας να βάλει τέλος στις φήμες που την ήθελαν να απολύει τον Mazepin, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πως ο Mazepin θα είναι οδηγός της το 2021. Συγκεκριμένα:

Η Haas F1 Team θα ήθελε να επιβεβαιώσει πως οι Nikita Mazepin και Mick Schumacher θα είναι οι οδηγοί της για το πρωτάθλημα της Formula 1 του 2021.

Σύμφωνα με την προηγούμενη ανακοίνωση της ομάδας σχετικά με τις πράξεις του Nikita Mazepin (στις 9 Δεκεμβρίου), το ζήτημα έχει αντιμετωπιστεί εσωτερικά και δεν θα γίνει κάποιο άλλο σχόλιο για το συγκεκριμένο θέμα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...