Στις αρχές του 2020 η κεφαλαιοποίηση της Tesla ήταν στα 75,7 δισ. δολάρια, αλλά σήμερα, η χρηματιστηριακή αξία της εταιρίας του Elon Musk ξεπέρασε για πρώτη φορά τα 680 δισ. δολάρια.

Η Tesla είναι με διαφορά η αυτοκινητοβιομηχανία με τη μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία στον κόσμο, παρόλο που η παραγωγή της είναι κατά πολύ μικρότερη από αυτήν των Toyota, Volkswagen και General Motors.

Η περιουσία του Elon Musk, σύμφωνα με το Bloomberg Billionaires Index, υπολογίζεται στα 167 δισ. δολάρια, με τον Musk να κερδίζει 9 δισ. δολάρια μέσα σε 13 ημέρες.

O Musk είναι ο 2ος πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου, πίσω από τον Jeff Bezos της Amazon και μπροστά από τον Bill Gates. Μέσα στο 2020 η περιουσία του Musk εκτοξεύτηκε από τα 28 δισ. δολάρια στα 167 δισ. δολάρια.

Στις σχετικές ειδήσεις η Tesla άνοιξε τον μεγαλύτερο Supercharger σταθμό της του κόσμου. Βρίσκεται στη Σαγκάη και σε αυτόν μπορούν ταυτόχρονα να φορτίσουν 72 μοντέλα της. Ο σταθμός βρίσκεται στο Jing’an International Center, σε μια κεντρική επιχειρηματική και εμπορική περιοχή της Σαγκάη και εξοπλίζεται με την V2 έκδοση των Supercharger που παράγουν έως και 150 kW.