Πέντε ημέρες μετά την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν, η Red Bull Racing ανακοίνωσε ότι ο Sergio Perez θα τρέξει για λογαριασμό της το 2021, αντικαθιστώντας τον Alexander Albon. Ο τελευταίος παραμένει στην αυστριακή ομάδα ως εφεδρικός οδηγός και ως οδηγός δοκιμών, κάνοντας δουλειά στον προσομοιωτή και στις δοκιμές των ελαστικών, αλλά η Red Bull είναι διατεθειμένη να τον δανείσει σε οποιαδήποτε ομάδα χρειαστεί οδηγό μέσα στη χρονιά.

1

Ωστόσο, ο Ταϊλανδός δεν θα μείνει άπραγος, καθώς σήμερα ανακοινώθηκε πως το 2021 θα τρέξει σε επιλεγμένους αγώνες του γερμανικού πρωταθλήματος τουρισμού, DTM. Από τη φετινή σεζόν, το DTM αλλάζει μορφή και θα βασίζεται λιγότερο στους κατασκευαστές, αφού οι τελευταίοι έχουν γυρίσει την πλάτη στο πρωτάθλημα και μόνο η BMW έχει μείνει ως εργοστασιακή συμμετοχή. Γι’αυτό και θα υιοθετήσει κανονισμούς για τη συμμετοχή αγωνιστικών με προδιαγραφές GT3.

Η Red Bull έχει ενεργή εμπλοκή στο θεσμό, μέσω χορηγιών, αλλά από το 2021 θα τρέξει με δική της ομάδα, και το μόνο που ξέρουμε είναι ότι ο Albon θα συμμετέχει με αυτήν, όπως επίσης και ο 18χρονος Νεοζηλανδός, Liam Lawson, μέλος της Red Bull Junior Team, ο οποίος τερμάτισε πέμπτος στην φετινή F3.

2

Οι αγώνες που θα πάρει μέρος ο 24χρονος Ταϊλανδός είναι όσοι δεν θα συμπέσουν με τα Grand Prix της Formula 1, καθώς θα πρέπει να είναι σε όλα παρών, ως τρίτος οδηγός της Red Bull Racing.