Η Singer δημιουργεί την απόλυτη εκτός δρόμου 911

Σχετικά άρθρα

Η Singer Vehicle Design δημιούργησε την All-terrain Competition Study (ACS), μια απόλυτη 911 964 για οδήγηση σε εκτός δρόμου διαδρομές. Είναι βαμμένη στο λευκό χρώμα Parallax White και έχει σχεδιαστεί για αγώνες ταχύτητας στην έρημο, ενώ υπάρχει και μια κόκκινη που προορίζεται για ασφαλτοστρωμένες επιφάνειες.

Και τα δύο αυτοκίνητα φέρουν μια σειρά από βελτιώσεις στο πλαίσιο, στην ανάρτηση, έχοντας μόνιμη τετρακίνηση, με τον 3,6-λίτρων αερόψυκτο κινητήρα να αποκτά διπλά turbo, μεγάλα intercoolers και να αποδίδει περισσότερα από 450 άλογα. Συνδυάζεται με ένα 5-τάχυτο σειριακό κιβώτιο ταχυτήτων και με τρία μπλοκέ διαφορικά.

Το αμάξωμα είναι κατασκευασμένο από carbon και στο εσωτερικό συναντάμε δύο bucket καθίσματα, roll cage, δύο εφεδρικούς τροχούς, σύστημα GPS και ψηφιακό πίνακα οργάνων.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανανεωμένη Porsche Cayenne GTS με 500 άλογα

Την ανανεωμένη έκδοση της Cayenne GTS παρουσιάζει η Porsche με το αυτοκίνητο να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εκδόσεις από τους νέους προφυλακτήρες, από τα...

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...