H DJI εξελίσσει τεχνολογίες αυτόνομης οδήγησης

Σχετικά άρθρα

H DJI, η μεγαλύτερη κατασκευάστρια μικρών drones στον κόσμο με μερίδιο αγοράς 69%, δημιουργεί μια ομάδα μηχανικών που θα εργαστεί σε τεχνολογίες αυτόνομης οδήγησης.

Αυτό έγινε γνωστό από το “άνοιγμα” νέων θέσεων εργασίας της κινέζικης εταιρίας, καθώς ψάχνει μηχανικούς αυτοκινήτων για ηλεκτρονικά, για αυτόνομη οδήγηση και για ανάπτυξη λογισμικού αυτοκινήτων.

Η DJI, που εδρεύει στη Shenzhen, σχεδιάζει να πουλήσει τις τεχνολογίες υποστήριξης και βοήθειας οδηγού, όπως αισθητήρες LiDAR, βασικό στοιχείο των αυτόνομων αυτοκινήτων, και λύσεις “πακέτα” για αυτόνομες λειτουργίες οδήγησης.

Η DJI αναπτύσσει τεχνολογία για LiDAR και κάμερες εδώ και χρόνια, με την Livox, μια startup που συνεργάζεται με τη DJI, να παρουσιάζει δύο αισθητήρες LiDAR για αυτόνομα οχήματα στη CES του 2020. Η Xpeng έχει δηλώσει ότι θα χρησιμοποιήσει την τεχνολογία LiDAR της Livox για αυτόνομες λειτουργίες οδήγησης.

ΠηγήReuters

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Nissan παρουσιάζει την πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης

Η Nissan παρουσίασε σήμερα την -υπό κατασκευή- πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης στο εργοστάσιό της στη Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας. Η πιλοτική γραμμή στοχεύει...