Ο Roy Nissany συνεχίζει στη Williams ως οδηγός δοκιμών

Σχετικά άρθρα

Η Williams Racing ανακοίνωσε σήμερα ότι ο Roy Nissany θα συνεχίσει τη δουλειά του ως επίσημος οδηγός δοκιμών στην βρετανική ομάδα και για το 2021. Ο 26χρονος Ισραηλινός είχε μια επιτυχημένη πρώτη χρονιά με τη Williams, με την ομάδα να αναφέρει ότι προσέφερε πολύτιμα σχόλια και συνέβαλε στην ανάπτυξη της FW43 τόσο μέσω της δουλειάς του επί της πίστας, όσο και στον προσομοιωτή στο Grove.

Ο Nissany έκανε το ντεμπούτο του στηνF1 σε τρία free practice, στα GP της Ισπανίας, της Ιταλίας και του Μπαχρέιν, προτού ολοκληρώσει επιτυχώς τις δοκιμές νέων οδηγών στη Yas Marina του Αμπού Ντάμπι, μετά την λήξη του πρωταθλήματος. Παράλληλα με τα καθήκοντα του ως οδηγού δοκιμών, ο Ισραηλινός συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Formula 2, τερματίζοντας στην 19η θέση (από τους 26 οδηγούς) με 5 βαθμούς.

Συνεχίζοντας ως επίσημος οδηγός δοκιμών της ομάδας το 2021, ο Nissany θα τρέξει και πάλι σε τρεις περιόδους FP1 όλη τη σεζόν, ενώ θα τρέξει και στις χειμερινές δοκιμές -πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της F1- που θα γίνουν στην πίστα του Bahrain.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...