Ευχαριστημένη η οικογένεια Schumacher με το περιεχόμενο του ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στον 7 φορές πρωταθλητή

Σχετικά άρθρα

Τον Μάιο του 2019 έγινε γνωστό ότι τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους θα έβγαινε στις κινηματογραφικές αίθουσες το ντοκιμαντέρ με τίτλο “Schumacher”, αφιερωμένο στον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή της Formula 1, Michael Schumacher.

Ωστόσο, με ανακοίνωσή τους ένα μήνα πριν την προβολή, οι βραβευμένοι Γερμανοί κινηματογραφιστές Michael Wech και Hanns-Bruno Kammertons, που έχουν αναλάβει την δημιουργία του ντοκιμαντέρ, έκαναν γνωστό πως η προβολή του αναβάλλεται, και θα γίνει το 2020.

Το περασμένο έτος έφυγε, αλλά το ντοκιμαντέρ δεν προβλήθηκε ποτέ και πριν λίγες ώρες έγινε γνωστό ότι η οικογένεια Schumacher είναι ευχαριστημένη με το περιεχόμενο του ντοκιμαντέρ, το οποίο περιλαμβάνει ιδιωτικές ηχογραφήσεις που παρείχαν στους κινηματογραφιστές.

Ως εκ τούτου, το ντοκιμαντέρ είναι έτοιμο για προβολή, αλλά δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή η ακριβής ημερομηνία, με την πανδημία της Covid-19 να ευθύνεται για αυτό. Η σκηνοθέτης και παραγωγός Vanessa Nocker της εταιρείας B14 Film με έδρα το Αμβούργο, δήλωσε σχετικά:

Η ταινία έχει ολοκληρωθεί. Ο κορωνοϊός έκανε την κατάσταση πολύ δύσκολη. Από αυτήν την άποψη, δεν μπορούμε να δώσουμε μια ακριβή ημερομηνία αυτή τη στιγμή και γι’αυτό ζητάμε λίγη υπομονή.

Στο ντοκιμαντέρ θα δούμε σπάνιες συνεντεύξεις μελών της οικογένειας του Schumacher, αλλά και σπάνιο αρχειακό υλικό που δεν έχει δημοσιευθεί μέχρι σήμερα.

Την παραγωγή του ντοκιμαντέρ την έχουν αναλάβει οι εταιρίες B | 14 FILM (των Benjamin Seikel και Vanessa Nocker) και DCM, με τον Benjamin Seikel να δηλώνει:

Είμαστε ενθουσιασμένοι που είχαμε την εμπιστευτική συνεργασία της οικογένειας και της διοίκησης του Michael Schumacher. Χωρίς την υποστήριξή τους, αυτή η ταινία δεν θα ήταν δυνατή.

Από την πλευρά της, εκφράζοντας την υποστήριξη της οικογένειας για την ταινία, η μάνατζερ του Michael Schumacher, Sabine Kehm, έχει δηλώσει:

Είμαστε χαρούμενοι που αυτή η ταινία θα είναι στα χέρια τόσο φιλόδοξων και ευαίσθητων επαγγελματιών.

Την προώθηση του ντοκιμαντέρ έχει αναλάβει η Rocket Science, και σε παλαιότερη ανακοίνωση της, η εταιρία ανέφερε:

Το ντοκιμαντέρ θα εξερευνήσει τις πτυχές αυτού του περίπλοκου ανθρώπου – τον ανελέητο οδηγό Formula 1, το φιλόδοξο αγόρι γεμάτο όνειρα, τον προσγειωμένο μηχανικό, τον ομαδικό παίκτη και τον αφοσιωμένο φίλο και πατέρα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...