Golf R Vs Golf GTI Clubsport Vs Golf GTI στα 0-100 και 100-200 χλμ/ώρα

Σχετικά άρθρα

Οι τρεις γρηγορότερες εκδόσεις του νέου Golf πρωταγωνιστούν στο ακόλουθο video. Το Golf R παίρνει κίνηση από τον 2,0-λιτρο TSI κινητήρα απόδοσης 320 ίππων μεταξύ 5.500 σ.α.λ και 6.500 σ.α.λ με 420 Nm ροπής μεταξύ 2.000 και 5.000 σ.α.λ. Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 4,7 δευτερόλεπτα, με την τελική ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ/ώρα.

Ο κινητήρας συνδυάζεται είτε με ένα 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων (διαθέσιμο μόνο στην αγορά των ΗΠΑ), είτε με το 7-τάχυτο DSG αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, με την κίνηση να στέλνεται σε όλους τους τροχούς.

Το Golf GTI φορά τον 2,0-λιτρο TSI κινητήρα απόδοσης 245 ίππων και 370 Nm ροπής, ο οποίος συνδυάζεται με 7-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Το Golf GTI Clubsport κρύβει κάτω από το καπό του τον 2,0-λιτρο τετρακύλινδρο κινητήρα απόδοσης 300 ίππων με 400 Nm ροπής. Συνδυάζεται με 7-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, το οποίο έχει κοντύτερες σχέσεις μετάδοσης σε σχέση με αυτό της απλής έκδοση του Golf GTI.

Η κίνηση στέλνεται στον μπροστινό άξονα, εκεί όπου υπάρχει ηλεκτρομηχανικό μπλοκέ διαφορικό που αντικαθιστά το ηλεκτρονικό σύστημα XDS του απλού GTI. Τα 0-100 χλμ/ώρα το αυτοκίνητο τα κάνει σε λιγότερο από 6 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 250 χλμ/ώρα (ηλεκτρονικά περιορισμένη).

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...