Elon Musk: Βάλαμε το εμφύτευμα “The Link” σε μια μαϊμού και παίζει video games με το μυαλό της

Σχετικά άρθρα

Στα τέλη του περασμένου Αυγούστου ο Elon Musk είχε παρουσιάσει το “The Link”, ένα εμφύτευμα που τοποθετείται στον εγκέφαλο και έχει ως στόχο να δώσει λύσεις σε πολλές παθήσεις, όπως είναι η απώλεια ακοής, όρασης και μνήμης, η κατάθλιψη, η αϋπνία, το άγχος, η παράλυση, η σχιζοφρένεια, οι εξαρτήσεις, τα ισχαιμικά επεισόδια και άλλες παθήσεις που σχετίζονται με τις αισθήσεις μας, όπως η όραση, η ακοή, η αφή, οι οποίες ελέγχονται μέσω ηλεκτρικών σημάτων των νευρώνων του εγκεφάλου. Επίσης θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την απεξάρτηση από τα ναρκωτικά.

Τώρα ο Musk δήλωσε πως έχουν προχωρήσει, τοποθετώντας το εμφύτευμα στον εγκέφαλο μιας μαϊμούς, η οποία μπορεί να παίζει βιντεοπαιχνίδια με το μυαλό της. Όπως είπε:

Έχουμε ενσωματώσει το ασύρματο εμφύτευμα στον εγκέφαλο μιας μαϊμούς η οποία μπορεί να παίζει video games με το μυαλό της. Η επικοινωνία με το video game γίνεται ασύρματα. Το εμφύτευμα δεν είναι ορατό και η μαϊμού είναι ευτυχισμένη. Έχουμε τις πιο φιλικές για τα ζώα εγκαταστάσεις στον κόσμο. Θέλουμε να βάλουμε δύο μαϊμούδες να παίζουν mind-Pong μαζί.

Διάβασε επίσης

Ο Elon Musk παρουσίασε εμφύτευμα εγκεφάλου

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

H Ford Mustang GTD έρχεται στην Ευρώπη

Η Ford ετοιμάζεται να φέρει στην Ευρώπη την πιο προηγμένη και τολμηρή Mustang όλων των εποχών. Η Mustang GTD, η οποία θα πραγματοποιήσει το...

CEO Stellantis: Οι δασμοί στα κινέζικα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι παγίδα

Η Stellantis αναμένει μεγάλη μάχη με τους Κινέζους αντιπάλους στην ευρωπαϊκή αγορά ηλεκτρικών οχημάτων και σημαντικές συνέπειες, δήλωσε σήμερα ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου...