Στις αρχές του περασμένου Δεκεμβρίου διέρρευσαν μερικές φωτογραφίες που μας έδειχναν χωρίς καθόλου καμουφλάζ τη νέα γενιά του Outlander. Την ακριβώς επόμενη ημέρα, η Mitsubishi ξεκίνησε το teasing της νέας γενιάς του μοντέλου, δίνοντας στη δημοσιότητα μια φωτογραφία του, χωρίς να γίνεται -τότε- γνωστή η ημερομηνία των επίσημων αποκαλυπτηρίων του.

Σήμερα, η ιαπωνική εταιρία συνεχίζει το teasing του νέου Outlander, δίνοντας ένα video που μας δείχνει ένα πακέτο της Amazon, υποδηλώνοντας ότι θα δούμε μια “τύπου unboxing” εμπειρία.

1

Η τέταρτη γενιά του ιαπωνικού SUV θα παρουσιαστεί στις 16 Φεβρουαρίου στις 18:00 ώρα ανατολικής Αμερικής (17 Φεβρουαρίου, 01:00 ώρα Ελλάδας), μέσω του Amazon Live.

2

Το νέο Outlander αναμένεται να κυκλοφορήσει από τέλη του επόμενου μήνα στις αγορές της Αμερικής, του Καναδά και του Πουέρτο Ρίκο, για να ακολουθήσουν αργότερα οι υπόλοιπες παγκόσμιες αγορές.

3

Το ολοκαίνουριο Outlander έχει αναπτυχθεί υπό τον ιαπωνικό όρο “I-Fu-Do-Do”, που σημαίνει αυθεντικό και μαγευτικό. Ο εξωτερικός του σχεδιασμός είναι εκλεπτυσμένος, με ένα “ισχυρό και περήφανο” μπροστινό μέρος, που ακολουθεί μια εξέλιξη της Dynamic Shield ταυτότητας.