Το νέο Mitsubishi Outlander σε εκτός δρόμου δοκιμές

Σχετικά άρθρα

Στις αρχές του περασμένου Δεκεμβρίου διέρρευσαν μερικές φωτογραφίες που μας έδειχναν χωρίς καθόλου καμουφλάζ τη νέα γενιά του Outlander. Την ακριβώς επόμενη ημέρα, η Mitsubishi έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη teaser του μοντέλου, χωρίς να γίνεται -τότε- γνωστή η ημερομηνία των επίσημων αποκαλυπτηρίων του.

Σήμερα, η ιαπωνική εταιρία συνεχίζει το teasing του νέου Outlander, δίνοντας ένα video από τις δοκιμές του σε λάσπη, χιόνι, χαλίκι και νερό, συνοδεύοντας με τον τίτλο “δοκιμασμένο να είναι σκληρό”. Η τέταρτη γενιά του ιαπωνικού SUV θα παρουσιαστεί στις 16 Φεβρουαρίου και αναμένεται να κυκλοφορήσει από τέλη του επόμενου μήνα στις αγορές της Αμερικής, του Καναδά και του Πουέρτο Ρίκο, για να ακολουθήσουν αργότερα οι υπόλοιπες παγκόσμιες αγορές.

Το ολοκαίνουριο Outlander έχει αναπτυχθεί υπό τον ιαπωνικό όρο “I-Fu-Do-Do”, που σημαίνει αυθεντικό και μαγευτικό. Ο εξωτερικός του σχεδιασμός είναι εκλεπτυσμένος, με ένα “ισχυρό και περήφανο” μπροστινό μέρος, που ακολουθεί μια εξέλιξη της Dynamic Shield ταυτότητας.

Οι διαστάσεις του θα μεγαλώσουν και σχεδιαστικά, το νέο Outlander αντλεί στοιχεία από το Engelberg Tourer concept που είδαμε στην έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο του 2019, έχοντας λεπτά LED φωτιστικά σώματα και μεγάλη μάσκα.

Ανάμεσα στους προσφερόμενους κινητήρες θα συναντάμε τον 2,4-λίτρων κινητήρα βενζίνης που θα συνδυάζεται με δύο ηλεκτροκινητήρες, οι οποίοι θα αντλούν ενέργεια από μια μπαταρία 20 kWh, προσφέροντας ηλεκτρική αυτονομία 70 χλμ και συνολική αυτονομία 700 χλμ.

Το μοντέλο βασίζεται πάνω σε μια πλατφόρμα της Συμμαχίας Renault-Nissan-Mitsubishi και η λογική λέει πως πρόκειται για την ίδια CMF-C/D πλατφόρμα που συναντάμε στο νέο Nissan X-Trail.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Mitsubishi ASX facelift

Δεν πέρασαν παρά μόλις 19 μήνες από τότε που η Mitsubishi παρουσίασε τη νέα γενιά του ASX και κυκλοφόρησε ήδη την ανανεωμένη έκδοση του...

Mitsubishi: Nέο προωθητικό πρόγραμμα Diamond Bonus Deals

Η Mitsubishi στην Ελλάδα παρουσιάζει το νέο προωθητικό πρόγραμμα "Diamond Bonus Deals", προσφέροντας δύο σημαντικά προνόμια για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν άμεσα ένα ολοκαίνουργιο...

Nissan και Mitsubishi διερευνούν μελλοντικές υπηρεσίες κινητικότητας και ενέργειας

Η Nissan και η Mitsubishi υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας για την διερεύνηση μιας νέας κοινής πρωτοβουλίας σε υπηρεσίες κινητικότητας επόμενης γενιάς και υπηρεσίες σχετικές με...

Το Mitsubishi Pajero επιστρέφει

Η Mitsubishi σταμάτησε την παραγωγή του Pajero το 2019, αλλά δημοσίευμα από την Ιαπωνία θέλει την εταιρία να επαναφέρει το μοντέλο στην αγορά. Επικαλούμενο...